1000 recepten met bosui
250 g zalmfilet (Vismarine), ontdooidzoutversgemalen peper2 eetl. olijfolie1 eetl. citroensap1 lente-/bosui, in smalle ringenvoor de mojosaus:1 teentje knoflook, gepeld1 theel. paprikapoeder1/2 theel. gemalen komijn (djinten)1 eetl. witte wij... bekijk recept »
2 eetl. arachideolie of zonnebloemolie1 ui, in ringen2 teentjes knoflook, gehakt8 drumsticks of 4 kipkarbonadeszoutversgemalen peper3 lente-/bosuitjes, in schuine stukken van 2-3 cm1 theel. sambal oelek3 eetl. sojasaus1 eetl. honing1/2 l kipp... bekijk recept »
4 kippenboutenzoutversgemalen peper3 eetl. olijfolie4 teentjes knoflook, gepeld2 lente-/bosuitjes, in ringetjes250 ml Pinot Blanc100 g groene olijven zonder pitblaadjes basilicum1. Bestrooi de kip met zout en peper. Verhit de olijfolie in een hap... bekijk recept »
150 g rauwe ham, in plakken (ca. 8 plakken)100 g feta, in kleine blokjes2 eetl. zwarte of groene olijven, zonder pit, in plakjes of gehakt1 vleestomaat, gepeld, in miniblokjes2 eetl. olijfolie1 eetl. citroensapzout en versgemalen peper8 lange spriete... bekijk recept »
50 g cashewnoten100 g taugé100 g geroosterde paprika (pot), in reepjes2 lenteuitjes/bosuitjes, in schuine reepjes1 eetl. koriander of basilicumvoor de dressing:2 eetl. arachideolie of zonnebloemolie2 eetl. citroensap1 theel. honing1 eetl. ... bekijk recept »
500 g varkensfiletlapjeszoutversgemalen peper4 eetl. arachide- of zonnebloemolie2 teentjes knoflook, gesnipperd2 lente-/bosuitjes, in ringetjes2 eetl. sojasaus of ketjap manis2 eetl. citroensap1 ananas, geschild, in plakken van 1,5 cm2 eetl. geha... bekijk recept »
1 Zak ovenfriet 600 g PLUS Blonde d’Aquitaine biefstuk Olijfolie 1 Teen knoflook, gepureerd 2 Rode uien, gepeld en in grove stukken gesneden 1 Handvol kleine champignons 1 Zak gemengde sla 2 Stengels bosui, in ringen gesneden ½ K... bekijk recept »
250 gr groene tagliatelle 400 gr kalkoenfilets 1 el olijfolie 2 gele paprika's in reepjes 1 dl slagroom 50 gr gorgonzola, verkruimeld 1 bosui in ringetjes 2 el fijngehakte verse tuinkruiden (peterselie en bieslook) peper&zout (pezo)1. Kook de taglia... bekijk recept »
2 bosuitjes, in ringetjes 15 g boter 1 kruidenbouillontablet 2 paprika's, gele 1 snuifje Peper 1 eetlepel peterselie, verse, gehakte 2 theelepel tijm, verse 4 dl water1. Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes. Maak de paprika's schoon en snijd... bekijk recept »
2 bosuitjes in ringen gesneden 15 gr boter 1 kruidenbouillonblokje 2 gele paprika's 1 el vers gehakte peterselie 2 tl verse tijm 4 dl water peper & zout1. Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes. Maak de paprika's schoon en snijd ze in stukjes. Smelt d... bekijk recept »