1000 recepten met bosui
250 g dunne eiermie 2 th lepels sesamolie 200 g gekookte ham (in smalle reepjes gesneden) 2 eetlepels arachideolie 2 kleine verse rode Thaise pepertjes (zonder zaadjes en fijngehakt) 1 kleine ui (in smalle ringen) 2 eetlepels knoflook (in plakjes) 2... bekijk recept »
4 tamme konijnenbouten peper, zout 25 g boter 2 el olijfolie traditioneel 250 g sjalotten, gepeld 50 g katenspek, in reepjes 1 pot wildfond 1 flesje room 2 el grove mosterd met wijnazijn (Marne) 1 bosui, in ringetjesDep de konijnenbouten droog met ke... bekijk recept »
500 gr rundergehakt 1 bol monzarella 1 pot groene pesto 2 eetlepels balsamico azijn 3 eetlepels olijfolie 1 ei 1 pak paneermeel 1 pak thai jasmijn rijst 4 tros tomaatjes in partjes gesneden 4 bosui in stukjes gesneden Meng 2 eetl olijfolie met 3 eetl... bekijk recept »
250 gr bieflapjes2 eetl ketjap manis1 eetl citroensap1 eetl gembersiroop1 eetl olie100 gr champignons1 rode paprika1 dunne prei1 bosuimihoen (ca 100 gr)beetje maizenazoutversgemalen peper Water koken en van het vuur af de mie toevoegen, ca 4 min late... bekijk recept »
1 kopje gare rijst per persoonuiknoflooktrassiketoembarspaanse pepereen klein ei per persoonvet-sinzout en suikerketjapbosui Pel en snipper de ui en de knoflook en bak deze zachtjes goudbruin. Voeg dan de trassi, de ketoembar en een zeer fijn gesnipp... bekijk recept »
2 el olijfolie 2 bosuitjes (in ringetjes) 2 teentjes knoflook (gesnipperd) 200 gr gerookte spekblokjes halve Chinese kool (in reepjes) 1 zakje bamikruiden (Inproba10 min geweld in heet water) 0.5 el kerriepoeder 1 el ketjap manis 750 gr aardappels (g... bekijk recept »
200 g bulghur4 bosuitjes in dunne ringen2 tomatenontveld in kleine blokjes3 el fijngesneden peterselie2 el fijngesneden munt4 el olijfolie2 el citroensapzoutpeperblaadjes sla (om schaal mee te bekleden)partjes tomaat Voorbereiding Bulghur in ruim kou... bekijk recept »
4 stukken schelvisfilet van 150 g 400 g wortel, in blokjes 100 g kleine zilveruitjes 4 bosuitjes, in stukken van 3 cm peper en (zee)zout, versgemalen 1 eetlepel verse tijm, gehakt 200 ml droge witte wijn of visfond 1 rode paprika, in kleine blokjes 2... bekijk recept »
300gr cellofaannoedels of mihoen 5 eetlepels olijfolie 200gr gehakt 4 theelepels 5 kruidenpoeder 2 teentjes knoflook fijngehakt ruim 4 theelepels gember geraspt 100gr garnalen 1 eetl suiker 1 bosui in dunne ringen 3 eetl vers limoensap 1eetl vissaus ... bekijk recept »
4 kilo mosselenpanklaar 5 sjalotjes 3 teentjes knoflook stukje gemberwortel van 4 cm 3 eetlepels roerbakolie 2 dl witte wijn 1 dl kokosmelk 2 limoenen of citroenen 4 bosuitjes of 1 prei. Verwijder beschadigde mosselen en de mosselen die open ... bekijk recept »