1000 recepten met bosui
250 gr bulghur Zout Peper 2 citroenen 1 rode ui 6 bosuitjes 3 vleestomaten 4 eetlepels fijngehakte peterselie 4 eetlepels fijngehakte munt 6 eetlepels olijfolie 150 gr gepelde Noorse garnalen 4 mooie bladen ijsbergsla 50 gr zwarte olijven zonder pit ... bekijk recept »
400 gr droogkokende langkorrelrijst 300 gr snijbonen 4 bosuitjes 1 blikje mini-maïskolfjes 1/4 blikje perzikhelften 2 pakjes Oosterse Quorn (á 175 gr) met marinade Zout Peper 50 gr gehakte vliespinda's. Kook 400 gr droogkokende langkorre... bekijk recept »
2 eetlepels gepofte rijst 1 uifijngehakt 1 a 2 limoentjes 400 gr varkensgehakt 1 theelepel gedroogde chilipepertjesfijngestampt 3 eetlepels vissaus 5 takjes korianderfijngehakt 3 takjes muntfijngehakt 1 bosuiin ringetjes Verhit een wok op een hoog v... bekijk recept »
1 ui 50 g boter 1 cm verse gemberwortel 200 g pandanrijst 500 g victoriabaarsfilet (of een andere witviszoals tilapia- of roodbaarsfilet) 1 el groene Thaise currypasta 200 ml kokosmelk 1 rode peper 3 bosuitjes Verwarm de oven voor op 200 graden. Snip... bekijk recept »
1 ui 50 gram roomboter 1 cm verse gemberwortel 200 gram pandanrijst 500 gram victoriabaarsfilet 1 eetl. groene Thaise currypasta 200 ml kokosmelk 1 rode peper 3 bosuitjes 1 ovenvaste pan met deksel Oven voorverwarmen op 200ºC. Ui fijnsnipperenge... bekijk recept »
500 g gesneden champignons 1.5 l kippenbouillon (zelf getrokken of uit potje ) 2 bosuitjes 2 tl tijm 1 laurierblad bosje peterselie 30g bloem125 ml slagroom2 eierdooierswitte peper braadboter. Optioneel: 50 ml sherry Hulpmiddelen Zware braadpan gard... bekijk recept »
400 gram kippenpoten-vleugels-filet (wat je maar wilt)1 magere runderrookworst van ongeveer 300 gram8 gambasrisotto rijst3 stengels bleekselderij2 uien2 x rode paprika4 tenen knoflook3 stengels lente-ui/bosui2 x vleestomaat3 x blaadje laurierthijmwit... bekijk recept »
- 8 plakjes roomboterbladerdeeg (diepvries)ontdooit. - 2 courgettesgeraspt - 1 bekertje creme fraîche (125 ml) - 2 eierenlosgeklopt - 1 zakje bosui (3 stuks)in ringetjes - 1 teen knoflookgeperst - 4 el basilicumfijngesneden - 100 g Pecorino Roma... bekijk recept »
750 g sperzieboontjes4 tomaten1 bosje bosuitjes1 teentje knoflook3 el olijfolie2 el gedroogde provencaalse kruidenzoutversgemalen peperscheutje citroensap of wijnazijn. Voorbereiding Maak de sperzieboontjes schoon. dompel de ingekruiste tomaten ca. 1... bekijk recept »
- 300 gram bosuitjes - 2 teentjes knoflook - 1 eetl. boter - 150 ml droge witte huiswijn - 800 ml warm water - 2 blokjes groentebouillon - zout - versgemalen stokbrood - 4 plakken stokbrood - 4 plakken zachte geitenkaas - 6 takjes peterselie Bereidin... bekijk recept »