1000 recepten met bosui
4 grote tomaten. 1 blikje extra fancy krab ( 170 g) 2 bosuitjes. 1 zakje verse basillicum. 4 eetl extra vierge olijfolie met basillicum. versgamalen zwarte peper. Hulpmiddelen lepeltje. snijplankje en mesje. schaaltje. klein vergietje voor het uit... bekijk recept »
100 gram cashewnoten 3 bosuitjes 1 teentje knoflook 2 eetlepels olie 1 bakje wortelrauwkost (à 150 gramAH) 1 eetlepel sojasaus 1 eetlepel rijstwijn 1 theelepel sambal 4 velletjes rijstpapier (Banh Trang) 2 eetlepels chutney Bereidingsw... bekijk recept »
250 gram paddestoelenShii-take is heel geschikt250 gram stevige tofu1/2 liter arachideolie 3 eetlepels bosui in ringetjes1 EETLEPEL grofgesneden knoflook1 eetlepel lichte sojasaus3 theelepels donkere sojasaus1 eetlepel droge sherry1 eetlepel suiker2 ... bekijk recept »
1 krop radicchio 4 worteltjes 2 bosuitjes 4 zoetzure augurkjes 250 gr oesterzwammen 200 gr feta 3 eetlepels olijfolie 2 eetlepels medium dry sherry 1 eetlepel honing 2 theelepels pittige mosterd 1 theelepel Italiaanse kruiden peperzout 100 gr spekree... bekijk recept »
3 bosuitjes 1 sjalotje 250 g groene asperges 200 g haricots verts 100 g sugar snaps 50 g boter of margarine 300 g risottorijst 1 dl droge witte wijn 2 kruidenbouillontabletten zout peper Voorbereiden Bosuitjes schoonmaken en in lengte halveren. Bos... bekijk recept »
400 gm eiernoedel 400 gm bieflapjes 2 eetlepel(s) japanse of chinese sojasaus 6 bosuitjes 200 gr shii-takes 1 eetlepel(s) maizena 1 1/2 eetlepel(s) hoisinsaus 100 deciliter vleesfond of bouillon 1 1/2 eetlepel(s) rijstwijn of droge sherry 4 eetlepel(... bekijk recept »
4 geroosterde paprika’s (pot)1 kleine courgette100 gram peultjes2 lente-/bosuitjes250 gram kruimige aardappels, geschild, in stukken3 eetlepel olijfolie1 sjalotje, gesnipperd250 gram diepvries kabeljauwfilet (Vismarine), ontdooid25 gram bot... bekijk recept »
4 kalkoenfilets4 plakje serranoham4 plakje brie2 eieren2 eetlepel fijn broodkruim of paneermeel1 eetlepel sesamzaad1 eetlepel gehakte walnoten of pecannoten4 eetlepel bloem2 eetlepels arachide40 gram boter1 eetlepel gehakte lente-/bosui of platte... bekijk recept »
500 milliliter visbouillon400 gram visfilet in repen of blokken1 en 1 rode paprika zonder zaadjes, in blokjes50 gram boter4 lente -/bosuitjes in ringetjes, loof apart60 gram bloem200 milliliter kokosmelk400 gram rijst gekookt100 gram rivierkreeft... bekijk recept »
500 gram basmati- of witte langkorrelrijst1/2 theelepels trassi1/2 theelepels gemalen kurkuma (koenjit)2 theelepels geraspte gemberwortel of 1 theelepel gemberpoeder (djahe)2 uien gesnipperd2 teentjes knoflook gesnipperd2 theelepels sambal oe... bekijk recept »