1000 recepten met bosui
600 gram kipdijfilet of kipkarbonade1 eetlepel bloem2 eetlepels arachide- of wokolie1 ui, gesnipperd2 eetlepels milde currypasta1 blikje tomatenblokjes (400 g)300 gram zoete aardappel, geschild en in blokjes400 gram spitskool, in dunne repen1 bosje l... bekijk recept »
1 bloemkool, in kleine roosjes250 gram broccoli, in kleine roosjes500 gram kalkoenfilet, in blokjes3 eetlepels olijfolie1 bosje lente-/ bosui, in schuine ringetjes50 gram bloem250 milliliter kippenbouillon300 milliliter melk1 eetlepel kerriepoede... bekijk recept »
250 g tofoe naturel, in kleine dobbelsteentjes100 ml ketjap manis2 eetl. sambal manis1 theel. gemberpoeder (djahé)zoutversgemalen peper250 g sugarsnaps250 g eiermie2-3 eetl. zonnebloemolie2 teentjes knoflook, grof gehakt2 eetl. geroosterd sesa... bekijk recept »
400 g kipfilet1 limoen of citroen1/2 rode peper, zonder zaadjes, in ringetjes1/2 theel. kurkuma (geelwortel) of kerriepoeder1/2 theel. gemalen komijn (djinten)4 eetl. ketjap asinarachideolie of zonnebloemolie1 lente-/bosuitje, in smal... bekijk recept »
400 g kabeljauwfilet (Vismarine), ontdooid3 eetl. bloemzoutversgemalen peper1 citroen200 g gemengde paddenstoelen100 g boter of vloeibaar bakproduct250 g peultjes, afgehaald4 lente-/bosuitjes, in stukjes van 2 cm200 ml crème fraîche ... bekijk recept »
2 kipfilets150 g zachte geitenkaas1 lente-/bosui, in smalle ringenzoutversgemalen peper1 grote rode ui, gesnipperd2 eetl. olijfolie1 mango, in blokjes200 ml oosterse chilisaus1 bosje verse koriander, gehakt75 g gemengde bladsla1 komkommer, in pla... bekijk recept »
6 eieren, hardgekookt en gepeld125 ml crème fraîche (Melkan)75 ml mayonaise1 theel. mosterd1 eetl. melk (Melkan)zout en versgemalen peper2 lente-/bosuitjes, gehakt8 kleine trostomaten, liefst aan een tak2 eetl. olijfolie1 theel. gedr... bekijk recept »
75 g rucola1 limoen of citroen2 eetl. sesamzaad200 g peultjes, afgehaald200 g rosbief, in plakken (vleeswaren)2 lenteuitjes/bosuitjes, in smalle ringen4 eieren, hardgekookt, gepeld en gehaktvoor de dressing:2 eetl. sesamolie2 eetl. olijfolie of z... bekijk recept »
4 vellen filodeeg van 24x24 cm, ontdooid50 g boter gesmolten1 lenteuitje/bosuitje in smalle ringen, loof apart125 g cherrytomaten/kerstomaten in vierenpluk fijne veldsla of rucola100 g Hollandse garnalen (Vismarine)voor de dressing:3 eetl. ol... bekijk recept »
200 g ananasstukjes op siroop (blik)400 g varkensfilet, in dunne plakjes4 eetl. sojasaus4 eetl. zonnebloemolie1 eetl. bruine basterdsuiker1 teentje knoflook, gehakt2 eetl. wittewijnazijn3 eetl. tomatenketchup2 eetl. honing2 eetl. chilisaus1 eetl. ma&... bekijk recept »