1000 recepten met bosui
1 blikje tonijn 2 bosuitjes 1/4 rode paprika 2 tl kappertjes 1 ei 1/2 tl chilipoeder 2 eetl slagroom 3 eetl geraspte oude kaas zout,peper 1 pak saladecups 20 stuks(Jos Poell) In kom ei loskloppen met chilipoeder en room kaas, tonijn, kappertjes en he... bekijk recept »
3 bosuitjes - 150 gram gebraden beenham - 2 zakken romige mosterdsoep (a 400ml) - 8 pan con ajo y perejil (geroosterd brood met knoflook en olijfoliezak a 150 gramAnitin) Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Ham in reepjes snijden. Soep met... bekijk recept »
? 3 bosuitjes ? 150 g gebraden beenham (deli-afdeling) ? 2 zakken romige mosterdsoep (a 400 ml) ? 8 sneetjes geroosterd brood met knoflook en olijfolie (pan con ajo y perejilzak a 150 g) Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Ham in reepje... bekijk recept »
1 bak verse mosselen (2 kilo) ? 1/2 citroen ? 30 g roomboter ? 200 g risottorijst (pak a 400 g) ? 1 visbouillontablet ? 3 bosuitjes ? 1 teen knoflook ? 1 zakje verse koriander (15 g) ? (versgemalen) peper ? 3/4 dl droge witte wijn ? 50 g ve... bekijk recept »
200g zalmmoot citroen 2 bosuitjes 1 sjalotje 1 teentje knoflook 4 bladeren paksoi 1/2 Spaanse rode peper zonnebloemolie zeezout Verdeel de zalm met de bosui over de bladeren en besprenkel ze met wat citroensap en zonnebloemolie. Bestrooi ze daarna me... bekijk recept »
3 bosuitjes,2 rode paprika,2 appels(jonagold) 250 gr geitenkaas,250gr chorizo,1 blik kidneybonen(netto 400gr),1 eetlepel honing,2 eetlepels azijn,1 eetlepel mosterd,2 eetlepels bier. Bak de blokjes chorizo in een koekenpan zachtjes knapperig bruin,la... bekijk recept »
Circa 750 gram aardappels. 2 vleestomaten. 2 bosuitjes. 50 gram zwarte olijven zonder pit. 1 theel. provencaalse kruiden. zout en versgemalen peper. Pureer de hete aardappels grof met de stamper. schep de tomaat,de bosui, de olijven,de kruiden en wat... bekijk recept »
750 gram aardappelen - 2 vleestomaten - 50 gram zwarte olijven zonder pit - 2 bosuitjes - 1 theelepel Provencaalse kruiden - 4 eetlepels olijfolie - zout en versgemalen peper Pureer de hete aardappelen grof met een stamper. Schep er de tomaat, de oli... bekijk recept »
750 gram aardappelen 2 vleestomaten 50 gram zwarte olijven zonder pit 2 bosuitjes 1 tl Provencaalse kruiden 4 el olijfolie vers gemalen peper Kook de geschilde aardappelen in weinig water met wat zout gaar. Snijd de ontvelde tomaten in blokjes... bekijk recept »
-500 g panklare mosselen in de schelp -7,5 dl kip of visbouillon -4 el (Zeeuwse) mosterd -125 ml slagroom -1 eierdooier -zout en zwarte peper uit de molen -1 el verse dille (fijngehakt) -2 bosuitjes (in dunne ringetjes) -in een andere pan de bouillon... bekijk recept »