1000 recepten met broccoli
400 g gepelde tomaten (uit blik) 15 g basilicum 300 g volkoren penne 600 g broccoli 2 el olijfolie 4 vissticks met spinazie (diepvries) 50 geraspte jonge kaas1. Neem de tomaten uit het blik en snijd ze fijn. Doe samen met het sa... bekijk recept »
1 ui 2 tenen knoflook 1 cm verse gember (zakje 150 g) 500 g broccoli 250 g tomaten 250 g surimisticks 250 g mihoen 1 limoen (schoongeboend) 3 el olijfolie 3 el oestersaus1. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Schil de... bekijk recept »
250 g penne 300 g broccoli 250 g cherrytomaten 10 zwarte olijven zonder pit 250 g tonijnpaté 6 el mayonaise 2 el citroensap 2 el kappertjes1. Kook de penne in ca. 12 min. beetgaar. Verdeel de broccoli in kleine roosjes en snijd de stele... bekijk recept »
300 g snelkook zilvervliesrijst 4 haaskarbonades 2 eetlepels kerriepoeder 50 g boter 1 ui 1 appel (bijvoorbeeld Elstar) 750 g broccoli 1 pot finesse voor verrijken (250 ml)1. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Karbonades ... bekijk recept »
1 ui 1 teentje knoflook 3 eetlepels olijfolie 300 g risottorijst (pak a 400 g) 1 visbouillontablet 2 x 350 g broccoli 1 bekertje crème fraîche (125 ml) 2 bakjes Hollandse garnalen (a 100 g)1. Ui en knoflook pellen en snip... bekijk recept »
1 dl bier 1 ei 60 g bloem 1 dl mayonaise 15 g rucola (sla) 1 theelepel citroensap 1 stronk broccoli (ca. 400 g) olie om te frituren 1. Frituurpan verhitten tot 180 °C. Intussen bier, ei, bloem en snufje zout tot glad beslag roere... bekijk recept »
1 zakje kruidenmix gehakt (40 g) 500 g rundergehakt (extra mager) 1 ei 300 g zilvervliesrijst (snelkook) 1 ui 500 g broccoli 2 eetlepels margarine 1 pakje sugo pastasaus pikant (370 g)1. Kruidenmix, gehakt en ei meng... bekijk recept »
300 g zilvervliesrijst 3 eetlepels zonnebloemolie 2 cm verse gemberwortel (fijngehakt) 100 ml lichte sojasaus 2 eetlepels donkere basterdsuiker 1 theelepel kaneel 6 eetlepels droge sherry 400 g kipfilet 600 g broccoli (in kl... bekijk recept »
75 g hazelnoten 600 g broccoli 1 1/2 pak gnocchi di patate (a 500 g) 75 g verse roomkaas (met kruiden ( pakje a 125 g))1. Hazelnoten grof hakken en in droge koekenpan op matig vuur lichtbruin roosteren. Op bord laten afkoelen. Broccol... bekijk recept »
1 pak tarly (voorgekookte tarwe, 250 g) 800 g broccoli 2 teentjes knoflook 1 rode peper 1 blikje ansjovisfilets in olijfolie (50 g) 1 blikje tonijn op olie 2 eetlepels citroensap1. Tarly volgens gebruiksaanwijzing koken. Broccol... bekijk recept »