1000 recepten met broccoli
Flinke scheut olie 1 ui 3 eetlepels kerrie 3 kopjes rijst (zilvervliesgeen snelkook!) ca 350 gr broccoli zakje cashewnoten 1 banaan 1 winterwortel 1 kopje rozijnen ca 500 ml water 1 kruidenbouillonblokje peper Fruit de ui in de olie; doe er de kerrie... bekijk recept »
: 1 ui1 teentje knoflook25 g boter2 eetlepels droge witte wijn1 schaaltje broccoliroosjes (300 g)150 g tagliatellezout75 g ongezouten cashewnoten1 puntje brie (125 g)1 bekertje zure room (125 ml)1/4 theelepel nootmuskaatpeper. Ui en knoflook pellen e... bekijk recept »
600 gram broccoli 1 bakje champignons knoflook tomatenpuree groente- of kruidenbouillonpoeder kwark of creme fraiche 250 gram geraspte oude kaas 4 tomaten 30 gram boter 200 gram lasagnevellen 30 gram bloem 3,5 dl melk 150 gram gorgonzolakaas 1 ui bas... bekijk recept »
400gr.Rijst(basmati of pandan is het lekkerst)400 gr.Broccoliroosjes.250gr.geraspte kaas naar keuze 5 Sjalotten(of 2 uien,liefst rode)4 Grote eieren. 2 dl Melk/Room.3 Knoflookteentjes.Peper,zout en nootmuskaat.Peterselie of persillade. Bak de gratin ... bekijk recept »
Aardappelsbroccoli3 eieren125ml creme fraicheevt. scheutje melkgeraspte kaas. Schil de aardappelen en snijd ze in plakjes van 1 cm dik en kook ze 5 minuten. Snij en was de broccoli en laat ook hier even de kook over gaan. Leg de broccoli in het midde... bekijk recept »
250 gram bloem 300 gram bloemkool 300 gram broccoli 3 el gehakte peterselie 200 gram geraspte gruyere 3 dl room 5 eieren (4 voor de vulling 1 el paneermeel 150 gram koude boter 2 el gewone boter nootmuskaat zout en versgemalen peper Zeef de bloem op ... bekijk recept »
1 bladerdeeg taartbodem (of vellen). 500 gr broccolieventueel ook bloemkool. 3/4 potje peperroom en 2 dl room. 1 pakje geraspte kaas. 3 eieren peper en zout als variatie kun je eventueel ook garnaaltjesrivierkreeftjes toevoegen of amandelschilfers. b... bekijk recept »
300 gr broccolizout1/2 bosje radijs1 blik boterbonen4 eetlepels olijfolie2 eetlepes wijnazijn1 theelepel mosterd1 teentje knoflook1 theelepel suikerpeper1 klein voorgebakken stokbrood50 g kruidenboter125 g Stilton kaas Verwarm de oven voor op 225 gra... bekijk recept »
1 bakje champignons (250 g)400 g broccoli4 bosuitjeszout350 g pastaschelpjesolijfolie1 pakje sugo pikant (Albert Heijn)80 g verse roomkaas met kruiden125 ml koksroompeper100 g geraspte cheddar Champignons schoonvegen met keukenpapier en in vieren sni... bekijk recept »
Broccoli 1 el boter 1 el bloem 2,5 dl melk peper en zout 75 g geraspte kaas 6 eieren Broccoli stomen maar niet helemaal gaar. Bechamelsaus maken met de boter, bloem, melk, peper en zout.( indien gewenst tamari bijvoegen). Roer de geraspte kaas door d... bekijk recept »