1000 recepten met broccoli
4 goudbrasemfilets 1 broccoli 20 kleine shiitakepaddestoelen 2 gele paprika’s 1 mespuntje kurkuma 1 teentje knoflook zeezout peper van de molen olijfolie1. Maak de goudbrasemfilets schoon en dep ze droog, verwijder de graatjes en plaats ze in de koel... bekijk recept »
350 gr pasta (gekookt) 400 gr bloemkool en broccoliroosjes 2 bliokjes groentenbouillon 1 scheutje room 24 st grote scampi's1. Pel de scampi's en los de de bouillonblokjes op in water.2. - Doe de groenten in de wok of pan met een nootje boter.3. - Bak... bekijk recept »
12 kraakverse langoustines 1 kleine broccoli 3 el olijfolie peper van de molen zeezout 1/2 busseltje koriander 1 vel brikdeeg Solo1. Verwijder de steel van de broccoli en schil de steel met een dunschiller. Snijd de steel in heel fijne plakjes met ee... bekijk recept »
1 beetje vinaigrette of dressing(gewone) 8 st bieslookstekjes 1 kleine broccoli 5 st frambozen(mag uit diepvries eventueel) 200 gr gerookte zalm 7 blaadjes gelatine van 2 gr 2 dl water 1 st bouillonblokje (groenten of kip) 1 paar blaadjes ijsbergsla ... bekijk recept »
100 gr broccoliroosjes 150 gr kerst/cherry tomaatjes 2 st venkelknollen en 100 gr gerookte forelfilet 2 eetl fijngehakte peterselie en idem mayonaise1. Snijd de broccoli in piepkleine roosjes. Verwijder de stelen. Halveer de tomaatjes. Snijd het groe... bekijk recept »
500 gr Broccoli 2 st Hardgekookte eieren 200 gr Krab 1 à 2 el mayonaise peper zout currypoeder Bieslook 1. Broccoli in roosjes verdelen en beetgaar koken. Verfrissen,laten uitlekken en afkoelen2. Hak de eieren, krab en broccoli3. Meng met may... bekijk recept »
4 visvinkjes van zalm en kabeljauw 2 broccoli's 250 g kertomaten 3 dl melk 100 g gratinkaas 2 eetl boter 2 eetl bloem 2 eetl olijfolie peper en zout 1. Voorbereiding:2. Laat de visvinkjes oppervlakkig ontdooien. Dep goed droog.3. Verdeel de brocco... bekijk recept »
1 struik broccoli 2 stevige tomaten 1 bosje peterselie 2 sjalotten 350 g orecchiette of andere korte pasta 1 kg schelpen (alternatief: mosselen) 1 dl witte wijn 3 el Bertolli Extra Vergine olijfolie 1. Spoel de schelpen – vraag of bestel vooraf bi... bekijk recept »
800 g broccoli 3 teentjes knoflook 1 citroen 4 eetlepels vloeibare margarine 6 eetlepels kappertjes 500 g pangasiusfilet (4 mooie stukjes) 2 Knorr Bouillonketeltjes Groenten 300 g risottorijst 1. Verdeel de broccoli in roosjes. Pel en hak de kn... bekijk recept »
250 g woknoedels of Chinese mie 500 g broccoli klein stukje rode peper 2 teentjes knoflook 1 limoen 4 eetlepels wokolie 400 g gepelde grote garnalen 1 Knorr Bouillonketeltje Groenten 1. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. A... bekijk recept »