1000 recepten met broccoli
Voor het zanddeeg: 150 gr bloem 30 gr malse hoeveboter 2 el verse kaas snuifje zout Voor de vulling: 500 gr broccoliroosjes 6 eieren 350 ml melk 250 ml room 75 gr geraspte Parmezaan 50 gr walnoten, gehakt 1 tl verse oreganoblaadjes gehakt solo vlo... bekijk recept »
500 gr broccoli 3 lepels citroensap 50 gr geroosterde pijnboompitten 4 lepels bieslook 5 lepels parmesan of pecorinokaas 10 lepels olijfolie cayenepeper, peper en zout 1 teen knoflook 1. Stoom de broccoli beetgaar, doe al de ingrediënten in de... bekijk recept »
675 g broccoli, in roosjes 2 plakjes verse gemberwortel 1 sap van 1 sinaasappel 2 tl maïzena 1/2 tl suiker 1 el solo 1 teentje knoflook, fijngehakt reepjes sinaasappelschil, geweekt in koud water 1. Snijd de broccolistelen in schijfjes en de gembe... bekijk recept »
1 kilo broccoli-bloemkoolmix (diepvries) 0,25 liter room 1 snuifje zout 1 snuifje peper 1 blokje groentenbouillion1. Kook de mengeling van bloemkool en broccoli in gezouten water (met bouillionblokje en eventueel nog extra zout). Met verse groenten ... bekijk recept »
1 broccoli 125 g spekblokjes 1 rode ui 2 el olijfolie 1 teentje look 1 tl currypoeder 0.5 el honing 200 g verse geitenkaas 1 rol bladerdeeg peper zout1. Was de broccoli en snij de roosjes af met ongeveer 3cm van de steeltjes. Stoom 15 min. B... bekijk recept »
1 kg broccoli Zout Nootmuskaat 1. Snijd de roosjes van de stam weg en was deze.2. Zet licht gezouten water op.3. Kook de broccoli hierin 15 minuten.4. Strooi daarna wat nootmuskaat over de broccoli. bekijk recept »
4 grote vellen filodeeg 1 eetlepel Bertolli voor bakken en braden 1 stronk broccoli 1 bakje romatomaatjes, gehalveerd 50 gram pijnboompitten Voor de dressing: 3 eetlepels Bertolli extra vergine olijfolie 1 eetlepel witte balsamicoazijn 1 koffiele... bekijk recept »
400 g broccoli 200 g pasta pipe rigate 250 g rundergehakt 1 Knorr Bouillonketeltje Vlees 1 zakje Knorr Witte Saus 250 ml melk 100 ml light room 2 theelepels kerriepoeder 50 g geraspte kaas 1. Verwarm de oven voor op 175 °C. 2. Was de broccoli en... bekijk recept »
1 pak kant-en-klaar quichedeeg uit de koeling 400 g broccoliroosjes 1 blokje Knorr Finesse tuinkruiden 2 eetlepels paneermeel 100 g blauwe kaas * 75 g ongezouten cashewnoten 4 eieren 2 dl light room 50 g geraspte kaas 1 brik Knorr Bospaddenstoe... bekijk recept »
750 g broccoli 1 ui 1 kneepje Solo Vloeibaar 2 dl light room 1 tl mosterd 100 g geraspte Goudse kaas 1. Verwarm de grill van de oven voor. Snipper de ui. Verdeel de broccoli in losse roosjes. Schil de stelen en snijd ze in dunne plakjes. Kook ee... bekijk recept »