1000 recepten met broccoli
500 g broccoliroosjes 6 à 8 zongedroogde tomaten (bokaal) 3 el pijnboompitten 1 klein kneepje Solo Vloeibaar 1. Kook de broccoliroosjes met wat zout beetgaar. Laat ondertussen de zongedroogde tomaten uitlekken en snijd ze elk in drie stukken. ... bekijk recept »
2 struikjes broccoli 2 kneepjes Solo Vloeibaar 1 sinaasappel Lekker met: 4 tilapiafilets 2 tl kerriepoeder 3 dl bouillon 250 g rijst 50 g rozijnen 75 g gedroogde abrikozen 75 g gemengde noten 1. Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Pers de s... bekijk recept »
2 struiken broccoli 75 g (ongezouten) cashewnoten 4 kneepjes Solo Vloeibaar 3 el ketjap manis 250 g rijst 4 schnitzels 1 gele paprika 1 rode paprika 1 ui 0.5 blik tomatenblokjes op sap 1 el tomatenpuree 3 el witte wijnazijn 1 el honing 1. Verd... bekijk recept »
400 g farfalle (strikjespasta) 2 struikjes broccoli 1 geroosterde paprika (bokaal) 5 (runder)braadworstjes 2 kneepjes Solo Vloeibaar 100 g oude brokkelkaas zout1. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de broccoli... bekijk recept »
500 g broccoliroosjes 1 teen knoflook 0.5 Spaanse peper 2 kneepjes Solo Vloeibaar 1. Verwijder de zaadjes uit de Spaanse peper en snijd het vruchtvlees heel fijn.2. Verhit wat vloeibare margarine in een wok of hapjespan. Voeg de geperste knoflook e... bekijk recept »
400 g pasta (penne bijvoorbeeld) 500 g broccoliroosjes 150 g magere spekreepjes 2 el pijnboompitten 50 g geraspte Parmezaanse kaas 1. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoliroosjes gaar met wat zout geduren... bekijk recept »
1/2 broccoli 40 gr geraspte mozzarella 300 gr (kriel)aardappelen 5 gr verse dragon 20 gr boter 6 cl witte wijn 30 gr bloem 6 cl water 1/2 blokje groentebouillon pezo 1 tomaat 1. Zet de oven op grillstand.2. Snijd de roosjes van de broccoli. Zet... bekijk recept »
200 g broccoli 100 g prei 2 vleestomaten 400 g kidneybonen in blik 2 el Becel Original (vloeibaar) (20 g) 150 g extra mager rundergehakt 2 tl 2 komijnzaad 2 tl 2 paprikapoeder 0.5 tl 0.5 cayennepeper 2 el 2 vetvrije yoghurt 100 g vers volkoren... bekijk recept »
400g broccoli 220 g bladerdeeg 90 g camembert 2 eieren 20 cl halfvolle melk 50 g gerookte ham peper en zoutKook de gewassen en in roosje verdeelde broccoli 10 min in licht gezouten water. Bedek een taartvorm met de bladerdeeg en prik met een vo... bekijk recept »
Voor 4 personen: • 1 vel bladerdeeg • 2 witloofstronken • 1 broccoli • 200 g grijze garnalen • 1 dl room • 1 eidooier • Peper, zout en nootmuskaatSnijd mooie driehoekjes uit het bladerdeeg en bestrijk ze met de eidooier. Bak ze in een voorverwarmde o... bekijk recept »