1000 recepten met courgette
4 meergranenpistolets (voorgebakken) 1 courgette (in dunne schuine plakken) 2 eetlepels olijfolie 1 eetlepel Provençaalse kruiden 1 eetlepel ciderazijn 100 g tomatentapenade1. Oven voorverwarmen op 225 °C. Pistolets in 9 min. volg... bekijk recept »
100 g roomboter 5 uien 1 courgette 300 g gewassen spinazie 20 g bladpeterselie 200 g Jumbo feta (40 kaas) 8 filobladerdeeg (diepvries, 225 g) 3 el sesamzaadjes 1 snufje zout 1 snufje peper 1 bakplaat bekleed met bakpapier 1 rasp 1 kwastje... bekijk recept »
3500 g volkoren spaghetti 2 courgette 2 uien 2 tenen knoflook 1 bakje verse munt 1 schaal kipfilet 2 el ketjap manis 1 tl gemalen komijn (djinten) 2 el olijfolie1. Kook spaghetti volgens aanwijzingen op verpakking. Maak courgettes sch... bekijk recept »
4 el olijfolie 2 sjalotten (gesnipperd) 1 teen knoflook (fijngesneden) 3 courgettes (in dunne plakjes) 1 citroen (schoongeboend) 1 pakje witte kaasblokjes (200 g) 1 bakje basilicum ((15 g), alleen het blad)1.... bekijk recept »
200 gr runder of lamsgehakt 3 courgettes150 gr dadels1 ui 150 gr couscous½ theel kaneel Paar takjes verse koriander1 tablet voor kippen of groentebouillon 60 gr gepelde walnoten 2 tomaten2 eetl olijfolieVerwarm de oven op 200 graden. Was de courgette... bekijk recept »
500 g courgettes 250 g rundergehakt 1 ui (in dunne parten) 2 tenen knoflook (fijngehakt) 100 g semi-zongedroogde tomaten (uitgelekt) 2 el verse munt (fijngehakt) 300 g gigli (zongedroogde tomaat (pasta)) 150 g g... bekijk recept »
300 g pandanrijst (zak a 1 kg) 4 grote uien 2 courgettes 1 zakje verse peterselie (30 g) 50 g rozijnen 50 g boter 400 g zalmfilet (diepvries) 1 visbouillontablet 4 eetlepels balsamicoazijn (fles a 250 ml) 3 eetle... bekijk recept »
3 el olijfolie 150 g courgetteblokjes 0,5 el kerriepoeder 1 snufje zout 1 snufje peper 6 garnalenspiesjes 250 g ananasstukjes 2 el gembersiroop1. Verhit een beetje olie in een gourmetpannnetje. Bak de courgette 3 min. Schep regelmatig om. Bren... bekijk recept »
2 pakken Grand'Italia gnocchi di patate (à 500 g) 2 potten Grand'Italia pastasaus toscana (à 260 g) 2 el olijfolie 2 tenen knoflook 2 courgettes 25 g Parmezaanse kaas (stukje) 1 snufje zout1. Kook de gnocchi in ruim wate... bekijk recept »
1½ zak krieltjes ((pondje kriel, a 500 g), schoongeboend) 2 courgettes 6 tenen knoflook (ongepeld) 4 el olijfolie 2 el zeezout (grof) 1 zakje bosui ((3 stuks), in ringetjes)1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel... bekijk recept »