1000 recepten met courgette
1 komkommerongeschild en gehalveerd1 courgetteongeschild en gehalveerd1,5 eetl. grof zeezout1 geperst teentje knoflook75 gram fijne rucola4-5 dl groentebouillonzout en pepercitroensaprucola om te garneren. Verwijder het zaad uit de komkommer en de co... bekijk recept »
350 gram quorn1 courgette3 bosuitjes250 gram gemengde paddestoelen30 gram botergroentenbouillontablet350 gram macaroni1 potje creme fraichezoutpeperzoete ketjap De quornstukjes halveren, de courgette in blokjes snijden, de bosuitjes in ringetjes, de ... bekijk recept »
300 gram rundergehakt 1 ui 1 teentje knoflook 1 courgette 1 blik tomatenstukjes (400 g) 1 blikje tomatenpuree 3 el olie zoutpeperchilipoedertijmoregano en basilicum Verhit de olie in een hapjespan en fruit hierin de ui. Knijp de knoflook erboven uit.... bekijk recept »
Voor 8-10 stuks: 2 sjalotjes - 2 teentjes knoflook - 3 eetl olijfolie - 1 tl tijmblaadjes - 150 gr risottorijst - 6 a 7 dl groentebouillon (van tablet) - 1 kleine courgette - 100 gr geraspte pecorinokaas of parmezaanse kaas - 2 el fijngesnede... bekijk recept »
Pastacougetteolijfoliegedroogde peperszoutpepertijmparmezanVoorbereiding Snij de courgette in blokjeshak de gedroogde pepers fijn en zet een pan water op met waqt olie en zout om de pasta in te koken. Bereidingswijze Bak de blokjes courgette in wat o... bekijk recept »
1 rechte courgette100 gram rauwe hamgeraspte Parmezaansegroene pesto Zie boven bekijk recept »
8 dunne sneetjes kalfsvlees (of ander mals vlees) 2 courgettesin schijfjes 2 grote tomatenontveld en in stukjes 4 porties kleine aardappelen 1 dl room verse peterselie peper en zout Voor de pesto: 1 handvol verse basilicum 4 teentjes knoflook 2 el p... bekijk recept »
1 eiwit 1 sjalot 2 courgettes 1 eetlepel(s) PH Italian Mix 1 teentje(s) knoflook 150 gram mozzarella light 400 gram kalfsgehakt (of mager gehakt bijvoorbeeld van kip of varkensvlees) Snijd de courgettes in de lengte doormidden en haal de pitjes eruit... bekijk recept »
Voor het deeg: 150 g bloem 2 eetl. versgeraspte Parmezaanse of oude Goudse kaas 85 g boter Voor de vulling: 4 eieren 1 grote courgette (circa 500 g) 2 grote aardappelen (samen circa 300 g) 250 g crème fraîche 200 g versgeraspte jongbelegen... bekijk recept »
4 grof geraspte courgetten1 teentje knoflook3 losgeklopte eieren2 el. geraspte parmezaanse kaaszeezoutgemalen verse zwarte pepersnufje geraspte nootmuskaat5 el. bloem2 el. gedroogde muntolijfolie om te bakken Meng alle inredienten en bak opgehoopte e... bekijk recept »