261 recepten met eekhoorntjesbrood
5 sneetjes meergranenbrood (zonder korst)500 g gemengde bospaddenstoelen6 sjalotten (fijngehakt)3 tenen knoflook (fijngehakt)3 takjes tijm (blaadjes)20 g gedroogd eekhoorntjesbrood1 kl komijnzaad1 kl chilivlokkenscheutje marsala150 g kastanjes ( extr... bekijk recept »
25 g gedroogd eekhoorntjesbrood 50 g boter extra vierge olijfolie 1 wild konijn, 8 stukken 1 ui, gesnipperd2 teentjes knoflook, gesnipperd 1 wortel en 1 takje selder, in schijfjes2 liter rode of droge witte wijn bv. Orvieto Piccini400 g gepelde rom... bekijk recept »
350 gram risotto rijst15 gram droge paddestoelen of 300 gram gemengde verse paddestoelen (bij voorkeur eekhoorntjesbrood)50 gram boter50 gramgeraspte kaas1/2 fijngesnipperde ui1 1/2 liter kokende sterke vleesbouillonmespuntje witte peper Smelt 40 gra... bekijk recept »
Olijfolie - 100 gr. Vers geraspte Parmezaanse Kaas - 250 gr. Groene Asperges - 2 teentjes Knoflook - 1 zakje Cepes (gedroogd eekhoorntjesbrood - 2 dl Kookroom - 2 Sjalotjes - 2 dl droge witte Wijn (of vervang door bouillon)- 1 L. Groenten - of... bekijk recept »
250 gr verse kippenlevertjes 50 gr spekblokjes 20 gr gedroogde paddenstoelenliefst eekhoorntjesbrood een hand Parmezaanse kaas 300 gr risottorijst 1 liter kippenbouillon of kippenbouillonblokjes 1 ui 3 el boter zout en peper 125 ml witte wijn Doe 2 e... bekijk recept »
30 gram gedroogd eekhoorntjesbrood8 grote champignons3 eetlepels olijfolie2 teentjes knoflookfijngesneden2 sjalotjesgesnipperd200 gr. risottorijst2 wijnglazen witte droge wijn0,5 theelepel geraspte nootmuskaathalve liter groentebouillon75 gr. parmeza... bekijk recept »
10 g gedroogd eekhoorntjesbrood (cepes of funghi porcini) 250 g gemengde paddestoelen (kastanjechampignonsshi-takesoesterzwammen) 1 ui 1 teentje knoflook 30 g boter 100 magere spekreepjes takje verse of mespunt gedroogde tijm 200 g risottorijst 1.5 d... bekijk recept »
10 g gedroogd eekhoorntjesbrood (porcini)1,5 dl lauw water200 g risottorijst1 kleine ui2 el olijfolie extra vergineplm. 300 g gemengde (wilde) paddestoelen1 el verse peterseliezeezoutvers gemalen zwarte peperVoor de vinaigrette:2 el olijfolie extra v... bekijk recept »
50 g gedroogde porcini (eekhoorntjesbrood) 1 dl olijfolie 1 rode uifijngesneden 250 g risottorijst (arborio) 1 dl witte wijn 1 l vlees- of groentebouillon (van tablet) peper zout evt. klontje boter of margarine 25 g parmezaanse kaasgrof gerasptvoor d... bekijk recept »
1- 1 1/4liter kippenbouillon 5 gedroogde porchini (eekhoorntjesbrood) zout 2 sjalotjes peper 60 gr boter 1 eetl olijfolie 1/2 theel fijngesneden rozemarijnnaaldjes 250 gr cantharellen of shiitake in stukken 300 gr arboriorijst 50 gr geraspte parmezaa... bekijk recept »