261 recepten met eekhoorntjesbrood
5 raapjes, 5 eieren, 50g oesterzwam, 50g champignons, 50g eekhoorntjesbrood, 20g boter, 1sjalot of rode ui, wat kervel of bieslookSchil de raapjes en hol ze uit. Snijdt het uitgehaalde vruchtvlees in blokjes. Blancheer de uitgeholde raapjes. Stoof de... bekijk recept »
25 gr. Gedroogde cepes (porcini eekhoorntjesbrood)1 rode paprika1 gele paprika3 bosuitjes2 teentjes knoflook1 dl droge witte vermouth50 gr. Boter1 el. fijngehakte peterselie- week de paddestoelen 20-30 minuten in ruim warm water. Spoel de paddestoele... bekijk recept »
250 g eekhoorntjesbrood of bruine champignons 2 vleestomaten 2 stengels bleekselderij 1 el verse tijm 1 bosje bieslook 50 g versgeraspte Parmezaanse kaas 8 sneejtes stokbrood 1 ui 1 teentje knoflook 1 l krachtige warme vleesbouillon 4 el olijfolie zo... bekijk recept »
20 gr. gedroogd eekhoorntjesbrood150 gr. witte champignons150 gr. kastanjechampignons150 gr. oesterzwammen 100 gr. shii-takes1 ui1 teentje knoflook 25 gr. boter1/2 tl. tijm1glas droge sherry2 eetl. fijngehakte peterselie1 1/4 l. kippenbouillon1 the... bekijk recept »
20 gr gedroogd eekhoorntjesbrood 150 gr grotchampignons 150 gr kastanjechampignons 150 gr oesterzwammen 100 gr shii-take 1 ui 1 teentje knoflook 25 gr boter 1/2 theelepel verse of een mespuntje gedroogde tijm 1 glaasje droge sherry 1,5 lite... bekijk recept »
4 middelgrote tomaten 1 middelgrote ui 1 teen knoflook 600 gram verse bospaddestoelen (champignoneekhoorntjesbroodpied de moutontrompette de mortcantarelridderzwamenz. Maak een mix van wat je favorieten zijn) olijfolie Bak in een grote bakpan met dik... bekijk recept »
Plm. 250 g eekhoorntjesbrood of kastanjechampignons2 vleestomaten2 stengels bleekselderij1 el verse tijm (of 1 tl gedroogde)1 bosje bieslook50 g versgeraspte parmezaanse kaas8 sneetjes stokbrood1 ui1 teentje knoflook1 l krachtige warme vleesbouillon4... bekijk recept »
100 - 150 g cepes (eekhoorntjesbrood) 150 g reuzechampignons 4 el olijfolie 1-2 el balsamico-azijn 1 tl honing 1 el pesto halve rode uizeer fijngesneden zout en zwarte peper frituurolie 1 bosje bieslook 2 el pijnboompitten Verhit de frituur... bekijk recept »
500gr eekhoorntjesbrood. 6 eetlepels gewone olijfolie + (5 dl olijfolie extra vierge ). 1 rood chilipepertje. 4 a 5 teentjes knoflook. 1 onbespoten citroen. 50gr appelkappertjes. 1 theelepel venkelzaadjes. 2 takjes rozemarijnzout Wrijf de paddestoel... bekijk recept »
500gr eekhoorntjesbrood. 6 eetlepels gewone olijfolie + (5 dl olijfolie extra vierge ). 1 rood chilipepertje. 4 a 5 teentjes knoflook. 1 onbespoten citroen. 50gr appelkappertjes. 1 theelepel venkelzaadjes. 2 takjes rozemarijnzout Wrijf de paddestoel... bekijk recept »