261 recepten met eekhoorntjesbrood
25 gram gedroogde porcini (eekhoorntjesbrood) 2 eetlepels olijfolie of truffelolie 1 uigesnipperd 1 teentje knoflookgeperst 250 gram gemengde paddenstoelenschoongeveegd en in stukken blaadjes van 4 takjes tijm zout en versgemalen peper ½ eetle... bekijk recept »
300 g rijst, 300 g paddestoelen (eekhoorntjesbrood,oesterzwammen,cantharellen etc.), 1 blokje kippenbouillon opgelost in 1 liter water, 1 knoflookteentje, 1 ui, 2 dl witte wijn , 3 el olijfolie, 60 g geraspte parmezaanse kaas, 4 el gehakte basilicum,... bekijk recept »
20 g boter of margarine 400 g gemengde paddestoelen (bijvchampignonshiitakecanthareleekhoorntjesbroodoesterzwam)in plakjes 2 el olijfolie 1 sjalotjefijngesneden 175 g risottorijst 3/4 dl rode wijn 1 takje rozemarijn 41/2 dl groentebouillon (van table... bekijk recept »
10 gram gedroogde porcini (eekhoorntjesbrood) circa 1 l bouillon van groentetablet of kruidenzakje 1 el ongezouten boter 1 ui fijngesneden zout en peper 225 gram kastanjechampignons in plakjes 300 g arboriorijst 8 dl chardonnay wijn 150 g gedo... bekijk recept »
25 gram gedroogde crepes [eekhoorntjesbrood]verkrijgbaar bij de supermarkt 125 gram kastanjechampignons 1 flesje Maggi Basis voor champignonsoep 1 pakje Maggi Soepenbinder 1 dl slagroom 1eetlepel fijngehakte peterselie Hulpmiddelen Kom zeef scherp ... bekijk recept »
25 gram gedroogde cepes (eekhoorntjesbroodverkrijgbaar bij supermarkt)125 gram kastanjechampignons1 flesje Maggi Basis voor Champignonsoep1 pakje Maggi Soepenbinder1 dl. slagroom1 el. fijngehakte peterselie Bereidingswijze Was de gedroogde paddestoel... bekijk recept »
25 gram gedroogde cepes (eekhoorntjesbrood)125 gram kastanjechampignons1 flesje maggi basis voor champignonsoep1 pakje maggi soepenbinder1 dl slagroom 1 el peterselie. Bereidingswijze Was de gedroogde paddestoelen onder stromend water. Doe de paddest... bekijk recept »
Voor de bouillon: 1 ui1 wortel1 prei2 stengels selderij knoflook1 laurierblaadje 1 takje rozemarijnzwarte peperkorrels 20 g gedroogde porcini (eekhoorntjesbrood) Voor de risotto: 250 g oesterzwammen 250 g shii-takes 1 el olijfolie50 g boter 1 rode ui... bekijk recept »
20 g boter of margarine 400 g gemengde paddestoelen (bijv champignonsshiitakescantharelleneekhoorntjesbroodoesterzwammen)in plakjes 2 el olijfolie 1 sjalotjefijngesneden 175 g risottorijst 1/2 dl rode wijn 1 takje rozemarijn 4,5 dl groentebouillon (... bekijk recept »
Voor de bouillon: 1 ui, 1 wortel, 1 prei, 2 stengels selderij knoflook, 1 laurierblaadje 1 takje rozemarijn, zwarte peperkorrels 20 g gedroogde porcini (eekhoorntjesbrood) Voor de risotto: 250 g oesterzwammen 250 g shii-takes 1 el olijfolie, 50 g bot... bekijk recept »