137 recepten met kapucijners
Bakje Quorn (= vegetarisch gehakt)1 gesneden ui2 gesneden stronkjes preiaardappels1 blok kapuchijnersgeraspte kaas Bak de Quorn samen met het uitje en de prei. Verwarm de kapucijners. Bedek de bodem van een ingevette vuurvaste ovenschaal met puree. L... bekijk recept »
1 kleine ui 1 kleine prei halve appel citroensap 50 gram salami (stukje) 1 schijf ananas 10 gram margarine 1 theelepel italiaanse keukenkruiden halve pot (250 gram) kapucijners 1 eetlepel zilveruitjes 2 theelepels mosterd Verhit de boter in de wok en... bekijk recept »
2 bouillonblokjes naar keuze1 ltr water1 ui (fijngesneden)2 tenen knoflook (fijngesneden)1 halve winterpeen (in plakjes)1 stengel bleekselderij (in stukken)1 el kerriepoeder200 gr gele linzen 400 gr oesterzwammen300 gr kipfilet1 pak tofu18 grote rauw... bekijk recept »
2 liter potten of blikken kapucijners 2 blaadjes laurier zout 1 Spaans pepertje (gedroogd) 200 gr mager rookspek 4 aardappelen 2 uien 250-300 gram soepgroenten 1 rookworst peper selderijzout. Hulpmiddelen Een grote (soep)pan een roerzeef (als je die... bekijk recept »
200 gram dobbelsteentjes mager rookspek 1 pak aardappelpuree voor ovenschotel 1/3 liter melk zout peper nootmuskaat boter of margarine 1 liter kapucijners 1 blik appelmoes paneermeel Hulpmiddelen Ovenschotel oven Hulpmiddelen - Ovenschotel oven Voor... bekijk recept »
0,5 grote rode paprika 0,5 grote groene paprika 0,5 potje zilveruitjes 0,5 potje zoetzure augurken 50 gram verse tauge 150 g belegen kaas 1 grote rijpe peer 0,5 eetl. citroensap (flesje) 2 grote uien 1 literblik kapucijners 150 g magere spe... bekijk recept »
1/4 liter creme fraiche2 uien 2 blikken kapucijners2 deciliter rode wijn2 eetlepels kruiden(provencaalse) 3 eetlepels franse mosterd3 teentjes knoflook4 plakken achterham(dikke plakkensamen 500 g)6 vleestomaten (grote)6 eetlepels olijfolieSnijd de ha... bekijk recept »
4 plakken achterham (dikke plakkensamen 500 gr) 1/4 liter creme fraiche 3 eetlepels franse mosterd 2 blikjes kapucijners 3 teentjes knoflook 2 eetlepels kruiden (provencaalse) 6 eetlepels olijfolie 2 deciliter rode wijn 2 stuk ui 6 grote vlees... bekijk recept »
? 1/4 liter creme fraiche ? 2 uien ? 2 blikken kapucijners ? 2 deciliter rode wijn ? 2 eetlepels kruiden (provencaalse) ? 3 eetlepels franse mosterd ? 3 tenen knoflook ? 4 plakken achterham (dikke plakkensamen 500 g) ? 6 vleestomaten (grote) ? ... bekijk recept »
2 dikke plakken achterham1 ui2 teentjes knoflook4 vleestomaten3 eetlepels olijfolie1 eetlepel Provencaalse kruiden1 dl rode wijn1 pond verse kapucijners2 eetlepels Franse mosterd1/8/ liter creme fraiche. Snijd de ham in reepjes. Pel en snipper de ui ... bekijk recept »