797 recepten met knolselderij
Voor 4 personen: 1 stengel bleekselderij 1/4 knolselderij 50 gr peultjes 8 of 12 broccoliroosjes 4 gekookte artisjokbodems 1/4 komkommer 100 gr Parrano Originale kaas 100 gr Robusto kaas 2 el pijnboompitten 8 of 12 zwarte olijven 1 el gesnipperde bie... bekijk recept »
450 g biefstukjes gesneden uit reebout 2 reehaasjes 8 reekoteletjes 100 g witbrood zonder korst 25 g peterselie 10 g rozemarijn 10 g tijm 100 g rauwe aardappel 5 dl wildfond enkele jeneverbessen 1 vers rauw eiwit peper en zout Voor het garnituur: 200... bekijk recept »
4 runderlapjes van +/- 180 gram 1/2 prei 2 wortels 2 uien 1/2 knolselderij 1 vleesbouillon blokje 2 blaadjes laurier 8 jeneverbessen 1 glas rode wijn 2 flesjes bruin bier 1 flesje Kriek bier peper & zout maizena- Bestrooi de runderlapjes met pepe... bekijk recept »
1 camembert 0.5 zakje tempurabloem 50 gr. broodkruim 0.5 knolselderij 4 el. olijfolie 1 el. balsamicoazijn 0.2 krop fris?e 0.5 bosje bieslook 0.5 bosje kervel Waterkers 4 el. honing, vloeibare 1 tl. tijmblaadjes Frituur-olie 30 gr. boter 1 eiwit 40 g... bekijk recept »
4 forse kippenpoten peper en zout 1 ui en 1 winterwortel ? knolselderij 1 eetlepel gehakte tijm 50 gram boter 2 eetlepels zonnebloem- of olijfolie 2,5 dl witte wijn 200 gram champignons 125 ml cr?me fra?che(circa 45 minuten): Bestrooi de kippenpoten ... bekijk recept »
500 gram bloemige aardappelen 500 gram knolselderij scheutje olijfolie 3 eetlepels creme fraiche peper zout 2 pakjes Iglo Viscuisine Zalmfilets 500 gram snijbonen 1 tomaat 1 halve citroen klontje boter 0,5 eetlepel fijngehakt bonenkruidKo... bekijk recept »
600 gr. wild zwijnspoulet zonder bot 2 uien 1 teentje knoflook 250 gr. Champignons 2 plakken knolselderij 100 gr. Spek 2 dl. rode wijn 5 el. Bloem 2 tl. Tijm 2 tl. Rozemarijn een paar takjes selderij 100 gr. boter of margarine zout en peperBak het kl... bekijk recept »
Voor 4 personen: 250 gram winterpeen, 2 uien (in ringen), 300 gram knolselderij, 50 gram vetspek in blokjes, 1 kilo magere runderlappen, zout, peper, 2 eetlepels bloem, 2 eetlepels boter, 1 1/2 deciliter bokbier, 1 theelepel worcestershiresausBestroo... bekijk recept »
Voor twee personen; 2 achterbouten van een tam koijn wat boter of olijfolie 1 ui, grof gesneden en 1 teentje knoflook geplet en gehakt 1 winterwortel, geschild en in blokjes gesneden 1 flesje Rodenbach Grand Cru. Niet te vervangen door iets anders!!!... bekijk recept »
Voor 6 personen: 400 gr spliterwten 500 gr schouderkarbonade 150 gr zuurkoolspek 1 rookworst 1 knolselderij, in blokjes 2 grote preien, in ringen 1 grote winterwortel, in blokjes 1 bos bladselderij 2 aardappels, in blokjes 2 runderbouillonblokjes rog... bekijk recept »