797 recepten met knolselderij
voor 4 personen: 600 gram hertenvlees twee eetlepels bloem een grote ui vier takjes tijm twee theelepels fijngekneusde jeneverbessen een laurierblaadje twee eetlepels Worcestershire saus 1 dl wild- runderbouillon twee eetlepels boter twee eetlepels z... bekijk recept »
Voor 4 personen: 750 gram reepoulet Marinade: - 3 dl. rode wijn - 1 dl. rode port - 0,4 dl. witte wijn azijn - 1 blaadje laurier - 3 jeneverbessen - 1/2 vanille stokje Bouquet ( grof gesneden): Halve Prei Halve winterwortel Halve Knolselderij Overig:... bekijk recept »
Voor 4 personen: 500 g paarden borstlappen 60 g boter Bouquet garni: 1 prei (fijngesneden) 2 wortels (middelgroot, fijngesneden) 1 ui (met schil, fijngesneden) 1/2 knolselderij (fijngesneden) 1 eetlepel peperkorrels (gekneusd) 1/2 laurierblad... bekijk recept »
Voor 4 personen: 500 g varkenshaas 2 sjalotjes snufje peper (versgemalen) 20 g bloem 2 theelepels bouillonpoeder 150 g paddestoelen (gemengde, in reepjes) 75 g boter 1 deciliter witte wijn 1,5 deciliter room 1 eetlepel peterselie (fijngehakt)Dep de v... bekijk recept »
400 g Nicola aardappelen 100 g crabvlees 1 winterwortel 1 courgette 1 knolselderij 5 dl droge witte wijn 1 dl Noilly Prat 1 sjalotje 1 laurierblaadje 3 dl room 150 g boter 750 g zeewolf 100 g boter bloem, melk peper en zoutMaak puree van de aardappel... bekijk recept »
Nodig: 1/2 selderijknol 1 winterwortel of een handje kleine worteltjes 100 gram sperziebonen 1 klein blik champignons zout 2 grote uien 50 gram boter 75 gram bloem een achtste liter groentenat of Vegetarische bouillon 2 eidooiers zout en peper 1/2 bo... bekijk recept »
1/2 selderijknol 1 winterwortel of een handje kleine worteltjes 100 gram sperziebonen 1 klein blik champignons zout 2 grote uien 50 gram boter 75 gram bloem een achtste liter groentenat of Vegetarische bouillon 2 eidooiers zout en peper 1/2 bos peter... bekijk recept »
1 kilo botten van wild en/of vleesafsnijdsels 4 eetlepels olijfolie 2 uien 0.5 winterwortel 0.25 knolselderij 1 eetlepel tomatenpuree 2 eetlepels bloem 0.5 fles rode wijn 1.5 liter water 1 blaadje laurier 4 jeneverbessen 1 kruidnagel 1 takje tijm 2 p... bekijk recept »
voor 10 personen: 1,5 kg ossenhaas 3 liter kalfsfond 300 gram bouquet-garni (wortel, prei ui, knolselderij en champignons)Breng de kalfsfond aan de kook. Bind de ossenhaas op. Zet het bouquet-garni aan in een pan. Doe de kalfsfond in een slede en voe... bekijk recept »
voor 4 personen: 800 gram runderlappen of sukadelappen 2 eetlepels bloem 1 eetlepel paprikapoeder 50 gram boter 1 eetlepel olijfolie 2 grofgesneden uien 200 gram in blokjes gesneden groenten (paprika, courgette, wortel, knolselderij) 2 teentj... bekijk recept »