797 recepten met knolselderij
Voor de fazantenfond: 1 fazantenkarkas en -bouten of 1 fazant 1 kippenkarkas olie 2 grof gesneden uien 2 grof gesneden wortelen 1 eetlepel tomatenpuree 1 bosje selderij 1 prei 2 mergpijpen 1 takje tijm 1 blaadje laurier zout 10 geplette peperkorrels ... bekijk recept »
2 kippenpoten400 gram knolgroenten (knolselderijpastinaakpeterseliewortelsknolraapwortelgemerprei)4 reuzengarnalen2 eieren1 theelepel sesamolie3 kruidnagels400 gram bospaddestoelen1 gesnipperd sjalotje1 eetlepel gesneden bieslook250 gram champignons2... bekijk recept »
-500 gram pompoen-350 gram knolselderij-250 gram aardappelen-2 bietjes-zeezout. Hulpmiddelen -mesje-foodprocessor-zeef-frituurpan op 180 graden-keukenpapier. Hulpmiddelen - -mesje-foodprocessor-zeef-frituurpan op 180 graden-keukenpapier. Voorbereidi... bekijk recept »
10 bosjes radijsjes 2 wortelen peper zout 2 cl wijnazijn (wit) 1 cl notenolie 1 cl arachideolie 1 eetlepel peterselie (fijngehakt) 4 aardappelen (Bintje) 80 g boter (bakboter) 1 cl olijfolie (extra vierge) 4 hamburgers peper zout nootmuskaat Voorbere... bekijk recept »
1 ui 2 teentjes knoflook| 1 winterwortel 2 aardappelen 300 gram vleestomaten 1/2 knolselderij 1 prei 4 eetlepels olijfolie 1 blik of pot bruine bonen 1 1/2 liter runderbouillon van een tablet peper zout 200 gram chorizo in plakjes Pel de ui en de kno... bekijk recept »
1 ui 2 teentjes knoflook 1 winterwortel 2 aardappelen 300 gram vleestomaten 1/2 knolselderij 1 prei 4 eetlepels olijfolie 1 blik bruine bonen 1 1/2 liter runderbouillon van tablet peper zout 200 gram chorizo in plakjes. Pel de ui en de kn... bekijk recept »
1 dl. goede rode wijnazijn 1/2 theel. venkelzaadjeslicht gekneusd 1/2 theel. zwarte peperkorrelslicht gekneusd 1,5 dl. olijfolie zeezout peper 1/2 bos wortelsin de lengte gehalveerd 2-3 kleine pastinakenin repen 1/4 knolselderijin repen 1 kl... bekijk recept »
500 gr gedroogde witte bonen. 500 gr. soepvlees. 4 preien. 2 grote uien. 1 knolselderij 1 grove rookworst. zout en peper naar smaak Voorbereiding Was de bonen en laat een nacht in ruim water weken. Bereidingswijze Leg het soepvlees bij de bonen in he... bekijk recept »
2 patrijzenongeveer 450 gram per stuk 150 gram sjalotten 3 eetlepels olijfolie 2 eetlepels elk met fijngehakte wortelspreiselderie 2 eetlepels eekhoorntjesbroodfijngehakt 1 eetlepel tomatenpuree 250 ml kippenbouillon 200 ml rode wijn 3 takjes tijm zo... bekijk recept »
300 gr spliterwten400 gr schouderkarbonades2 laurierblaadjes8 takjes bladselderij3 kruidenbouillontabletten200 gr knolselderij2 aardappelen2 uien200 gr prei300 gr winterwortel5 takjes peterselie1 rookworst1 el blue band vloeibaarzoutpeper. Doe de erw... bekijk recept »