860 recepten met oesterzwammen
12 kleine witloofjes12 raviolivellen150 g shii-take's150 g oesterzwammen1 sjalot150 g witte champignons1 dl truffelsap1 citroen1 dl hazelnotenolieenkele wolkjes pom-pom champignon20 g truffels (als versiering)nootmuskaat- De witloofjes laten garen in... bekijk recept »
300 gr groene tagliatelli 1 ui 1 bakje champignons 1 bakje oesterzwammen 400 gr varkenshaas zout en peper 25 gr boter 2 theel provencaalse kruiden 1 bekertje slankroom 100 gr verse roomkaas met kruiden 2 eetl fijngehakte basilicum of peterselie Verhi... bekijk recept »
250 g noedels500 g verse zalm zonder vel1 l basisbouillon2 El sojasaus4 theelepels sesamolie 1 kleine rode peper, fijngesnipperd2 El sherry 4 stengels lente-ui, fijngesneden100 g oesterzwammen en/of shiitake200 g peultjes 4 takjes koriander1. Kook de... bekijk recept »
200 g eiernoedels1 l groentebouillon3 El heldere sojasaus 1/2 tl sesamolie2 El verse gember, geraspt4 lente-uitjes, in schijfjes100 g verse oesterzwammen1 wortel, in fijne staafjes100 g minimais100 g jonge spinazie120 g sojascheuten80 g tofu4 El sesa... bekijk recept »
1. Bereid 1/2 pak meergranen pannenkoekmix volgens de aanwijzingen op de verpakking en roer 3 eetlepels gehakte verse bieslook door het beslag. Borstel of veeg 125 gram oesterzwammen of kastanjechampignons schoon en snijd ze in plakjes. 2. Bak de pad... bekijk recept »
300 gram peultjes250 á 350 g eiermie1 eetlepel arachideolie of zonnebloemolie3 sjalotjes, gesnipperd2 teentje knoflook, gepeld en gehakt1 rode peper, zonder zaadjes, in stukjes500 gram gemengde paddenstoelen(kastanjechampignons, oesterzwammen,... bekijk recept »
250 gram oesterzwammen of kastanjechampignons5 eetlepel olijfolie1 rode, gele en groene paprika zonder zaadjes, in brede repen50 gram boter of vloeibaar bakproduct4 biefstukkenzout en versgemalen peper4 plakje paté dunne plakken,(room-, champi... bekijk recept »
300 gram pasta (groene tagliatelle of spaghetti)150 gram rauwe ham, in repen400 gram paddenstoelenmelange (kastanjechampignons, oesterzwammen, shiitakes)75 milliliter olijfolie1 teentje knoflook, fijngehakt1 rode peper, zonder zaadjes, in ringetjes1 ... bekijk recept »
bouillon van de fondue100 g mihoen1 eetl. olie100 g shiitakes of oesterzwammen in plakjes2 lente-/bosuitjes, gesnipperd in ringetjes1. Breng de bouillon aan de kook. Kook de mihoen volgens de gebruiksaanwijzing en giet af. Verdeel over 4 kommen. ... bekijk recept »
2 potjes vleesfond150 g haricots verts, afgehaald en gehalveerd3 eetl. gehakte peterselie of bladselderij200 g gemengde paddenstoelen (kastanjechampignons, oesterzwammen, shiitakes) in smalle reepjes of dunne plakjes3 sjalotjes, fijngesnipperd1 winte... bekijk recept »