673 recepten met spruitjes
-1 kg lamsvlees (in grote dobbelstenen) -100 g boter -2 grote uien (grof gesneden) -1 teen knoflook (uit de pers) -zout en witte peper -worcestersaus en tijm -2 winterwortelen in groffe stukjes -500 g geschilde aardappelen (in blokjes) -een handvol s... bekijk recept »
Gebakken champignons met spekjesblokjes ham Gebakken champignons met stukjes paprikacourgetteauberginevleestomaat Gebakken champignons met spruitjessperziebonengebakken kool Familiedinerrecept Recepten Voor Campignons | Smulweb.nl ... bekijk recept »
4 stukjes wildzwijnvlees Zout Peper 50 gram reuzel of boter 250 gram grapefruitmarmerlade 150 gram mangochutney 1,25 dl citroensap Cayennepeper De stukjes vlees inwrijven met zout en peper en in reuzel of boter aan weerszijden bruin en gaar braden M... bekijk recept »
400 g sukadelappen1,5 kilo kruimige aardappelen1 stronk witlof1 prei80 gr crème fraîche80 ml melk1 pakje gezouten boter1 pot zilveruitjessuiker25 gr Zaanse mosterd1 grote wortel500 gr spruitjesbakpapierolijfoliealuminiumfolie1. Mosterdmousseline: M... bekijk recept »
1.2 kg lamsbout (met been)1 kg krieltjes750 g spruiten1 bol knoflook4 takjes rozemarijn400 ml lamsfondnootmuskaat175 g boterolijfoliezeezoutpeperzout100 g oudbakken brood (wit, zonder korst)3 tenen knoflook1.5 el verse tijm (blaadjes)1 bosje munt1 bo... bekijk recept »
600 g eendenborst800 g aardappelen500 g spruitjes1 butternutpompoen400 g voorgegaarde kastanjes (uit blik of vacuüm)1 ui (gesnipperd)1 blokje groentebouillon1. Maak de spruiten schoon. Halveer grote exemplaren, kruis de andere onderaan in. Kook ze 6 ... bekijk recept »
60 gram ongekookte zilvervliesrijst 100 gram americain 1 koffielepel olie 200 gram spruitjes 30 gram geitenkaas 1 eetlepel ketchup 2 eetlepels groentebouillon peper zout paprikapoeder 1. Kruid het vlees met 1 eetlepel ketchup, zout, peper en pap... bekijk recept »
1 kg lamsragout 1/2 kg spruiten 4 stuks wortelen 1 grote ajuin 1/2 kg raapjes 1/2 liter water1. In een stoompot bereiden. Begin met solo in de pot en fruit de ajuin, voeg de spruitjes in stukken gesneden wortelen (niet te klein) en de raapjes in st... bekijk recept »
Voor 4 personen: 1 kg hindenragout 4 dl wildfond (bokaal) 2 wortels 2 takken selder 1 sjalot 1 eetl. perensiroop 3 eetl. boter peper en zout Voor de marinade: 7 dl rode wijn 1 grote wortel 1 dikke ui 1 teentje knoflook --kruiden: 2 blaad... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 jonge duifjes 1/2 l wildbouillon(of 1/4 l kippebouillon + 1/4 l rundsbouillon) 1 fles goede rode bordauxwijn 1/2 blikje tomatenpuree 2 blaadjes laurier 2 koffielepels thym 2 teentjes knoflook 2 eetlepels zonneboempitolie 50 gr bote... bekijk recept »