673 recepten met spruitjes
Benodigdheden 75 g walnoten/ 0.5 pak witbroodmix/ 2 theelepels tijmblaadjes/ 1 beenham naturel/ vloeibare honing/ 1 zakje Knorr Cranberrysaus/ 2.5 dl sinaasappelsap / 1 eetlepel rode port Bereiding Hak de walnoten grof. Bereid de broodmix volgens de ... bekijk recept »
1 kg wild zwijnspoulet zonder botplm. 500 g paddestoelen (kastanjechampignons/oesterzwammen/shii-take)4 uien2 teentjes knoflook2 plakken knolselderij200 g spekblokjes4 dl rode wijn1 el gedroogde tijm1 el rozemarijnenkele takjes selderij100 g boterzou... bekijk recept »
- Truffel aardappel voor 2 personen - 3 eetlepels olijfolie - teentje knoflook - kruidenzout - spice route kruidenmix - beetje verse basilicum en bieslook Hulpmiddelen Braadslee Hulpmiddelen - Braadslee Voorbereiding - Verwarm de oven voor op ... bekijk recept »
- 1 hespengebraad van 750 g - boter om te bakken - vers gemalen peperzout Voor de groenterijst: - 2 eetlepels arachide-olie - 2 gehakte lookteentjes - 1 eetlepel geraspte gember - 2 kleingesneden preiwitten - 2 wortelen in plakjes - 150 g spruitjes -... bekijk recept »
8 blinde vinken1 ui2 koffielepels griessuiker1/2 l bruin Brussels bier (bv. Faro)1/2 l ontvette kippenbouillon2 eetlepels tomatenpureema?szetmeel om te bindenmosterdtijmlaurierpeperzout1 klont verse boter. Spruitenstamppot: 750 gr bloemige aardappele... bekijk recept »
4 Kalfs medaillons,1 el ketjap manis2 el. olijfolie1 theelepel tabascopeperzout6 sjalotjes250gr oesterzwammen100gr boter35cl whisky1/2dl bouillon2dl koksroom. Voorbereiding Marineer de medaillons 1 uur in een mengsel van ketjapolijfolietabasco peper ... bekijk recept »
Voor de varkenshaas:2 varkenshaasjes circa 300 gram 6 gram zout.150 gram boter. Voor de champignon-roomsaus:150 gram verse champignon.40 gram boter.citroensap.1/2 liter bouillon 30 gram bloem Hulpmiddelen Braadpan Hulpmiddelen - Braadpan Voorbereidi... bekijk recept »
MARINADE: 2 dl rode wijn 1 dl rode port ? dl creme de cassis 1 takje rozemarijn of 2 theelepels gedroogd 3 eetlepels olie peper en zout EN VERDER: 2 grote of 4 kleine eendenborstfilets (zelf neem ik altijd tamme eendenborstfilets) 75 gr koude boter 4... bekijk recept »
1 zakje (gedroogde) paddenstoelen1 grote ui4 tenen knoflook1 grote winterwortel4 stengels bleekselderij200 gr shii-take of kastanjechampignons2 kg wildpouletzoutversgemalen peper1 dl olijfolie150 gr spekblokjes1/2 fles volle rode wijn1/4l vleesbouill... bekijk recept »
750 gram stoofperen (roodkokende) ? el kaneel 200 gram suiker 1 dl rode port of zoete Spaanse vruchtenwijn 1 st citroenschil ? el aardappelzetmeel Bereidingswijze Schil de stoofperen. Snij deze door vieren en snij de kern met pitjes eruit. Voeg de ka... bekijk recept »