673 recepten met spruitjes
750 gr doorregen runderlappen 4 dikke uien i in halve ringen 4 sjalotjes in stukken 50 gr boter 1 scheut rode wijn 1 el bruine basterd 1 flinke el tomatenpuree 2 1/2 el witte wijnazijn 5 kruidnagels 3 laurierblaadjes 5 zwarte peperkorrels gekneusd... bekijk recept »
500 à 600 gr kalkoenfilet olijfolie solo, bakken en braden 1 ui 1 wortel 1 laurierblad 1 takje tijm 4 plakjes gandaham 100 gr roquefort of gorgonzola, of.... 3 dl gevogeltebouillon solo vloeibaar 1 el gehakte platte peterselie peper&zou... bekijk recept »
1 hele hoevekip keukenkoord om op te binden 2 l kippenbouillon 2 pastinaken 4 eetlepels tuinbonen 2 lenteuitjes 1 l melk 1/2 l room 1/2 l kippenbouillon flinke bos verse dragon 3 el Solo vloeibaar 8 spruitjes 8 girolletjes (champignons) 200 g pan... bekijk recept »
1 kalkoengebraad(800-1000 g) 1 bakje champignons 2 dl room 1.5 kg aardappels (bintje) sezoensgroenten1. Kalkoengebraad, dicht schroeien in pan. In ovenschotel doen en 1u in de oven bakken op 180°.half weg tijd eens draaien. Laten afkoelen. Snijden ... bekijk recept »
4 kalkoenfilets 1 l kippenfond of bouillon 4-6 vastkokende aardappelen 2 wortelen 1/2 preiwit 5 stronkjes witloof een scheutje sherry een klontje Solo 1 dl room 1 eidooier handvol verse dragon en kervel handvol paarse spruitjes peper en zeezo... bekijk recept »
1 kilogram Rosbief aan een stuk, 1 blik tomatenpuree (140 gram), 1 bak soepgroenten (kant en klaar), 1 volle eetlepel bloem, plm. 80 gram boter, peperzout. Hulpmiddelen Hapjespan Hulpmiddelen - Hapjespan Voorbereiding Geen Bereidingswijze Vlees met ... bekijk recept »
2 hazenbouten klont boter versgemalen grove peper zout 3 knoflookteentjes 2 sjalotjes laurierblaadje paar takjes verse tijm 2 glaze rode wijn kruidnageltje theelepel maizena water Hulpmiddelen Goeie stoofpan Hulpmiddelen - Goeie stoofpan... bekijk recept »
1? kilo konijnendelen, 2? dl. azijn, 7? dl. water, 6 laurierblaadjes, 4 kruidnagels, 20 witte of zwarte peperkorrels, 1 citroenuitgeperst en dan in schijfjes, 2 uienin ringen, 100 gram boter of 3 eetlepels olieHulpmiddelen Schaal met dekselbraadpanH... bekijk recept »
Konijnenboutenolijfolieuien (rode of zoete zijn ook prima)bruin biermangochutneypeperzoutroosmarijn of tijmallesbinder. Hulpmiddelen Braadpanzeef Hulpmiddelen - Braadpanzeef Bereidingswijze Braad een aantal konijnenbouten aan in hete olijfolie. temp... bekijk recept »
800 gram hertenrugfilet. 100 gram vosbessenpuree. 4 dl wildfond. 2 glazen rode wijn. 50 gran in kleine blokjes gesneden. zout en vers gemalen peper. Bereidingswijze Wrijf de hertenrug filet in met zout en peper. Bak ze in wat boter lichtbruin. Zet de... bekijk recept »