1000 recepten met tomaat
400 g tagliatelle200 ml crème fraîche (Melkan) of kookroom2 blikjes zalm, uitgelekt8 gedroogde tomaten op olie, in reepjes4 eetl. groene pestozout en versgemalen peper1 cherrytomaten/kerstomaten, gehalveerd (1 bakje)1. Kook de taglia... bekijk recept »
3 eetl. olijfolie100 g gerookte ontbijtspek of pancetta, fijngesneden1 ui, fijngesnipperd1 eetl. tomatenpuree300 g rijpe trostomaten, in blokjes of een blikje tomatenblokjeszout en versgemalen peper300 g tagliatelle1 bosje basilicum, in reepjes1. Ver... bekijk recept »
400 g tilapiafiletzoutversgemalen peper2 eetl. citroensap8 plakjes bacon3 eetl. olijfolie2 vleestomaten, in partjes1 prei, in ringetjes1 citroen, in partjes2 eetl. gehakte peterselie1. Snijd de tilapiafilet in 4 porties. Bestrooi deze met zout en pep... bekijk recept »
4 rijpe trostomaten1 teentje knoflook, geperst2 bosuitjes, in dunne ringetjes2 eetl. verse koriander, fijngehakt125 ml zure room (Melkan)zoutversgemalen pepersnuf chilipeper4 middelgrote bloemtortilla’s4 mooie blaadjes ijsbergsla200 g roze garn... bekijk recept »
400 g zalmfilet, in blokjes1 eiwit50 g broodkruim1 sjalotje, gehaktzoutversgemalen peperbloem3 eetl. arachideolie of olijfolie1 teentje knoflook, geperst4 focaccia- of ciabattabroodjes, opengesneden, licht geroosterd50 g rucola125 ml mascarpone3 eetl... bekijk recept »
500 g zalmfilet (Vismarine), ontdooid2 eetl. citroensapzoutversgemalen peper8 trostomaten, aan de tak4 eetl. olijfolie1 teentje knoflook, geperst1 sinaasappel1 theel. gedroogde tijmlage ovenschaal, ingevet1. Verwarm de oven voor op 200°C. Depde z... bekijk recept »
4 Tomaten 4 Eieren Mayonaise Een stukje komkommer Eventueel wat peterselie ter garnering1. "Snijd de tomaat zig zag in met een klein puntig en scherp mesje. Trek de 2 delen van elkaar. Kook ondertussen de eieren hard, spoel koud en pel ze. 2. L... bekijk recept »
4 kaiserbroodjes 8 el PLUS kant-en-klare tapenade van zongedroogde tomaten 8 bosuitjes 4 tomaten 2 procureurlapjes PLUS Beter Leven Barbecueschotel verse biologische basilicum1. Snijd de kaiserbroodjes open. Leg ze 1 minuut op de grill. 2. Sch... bekijk recept »
100 g brie (in plakjes gesneden)1 tl Euroma Basilicum1 el Euroma Oregano1 pot(ten) Peper & Zout4 stuk(ken) varkensfiletlapjes1 pak(je) duopak krielaardappeltjes6 el olie2 stuk(ken) trostomaten (in plakjes gesneden)300 g panklare sperziebonen1. Ve... bekijk recept »
300g g Fair Trade Original Pandanrijst2 stronken Kleine venkels4 el Olijfolie extra vierge1 pakje PLUS boemboe rode curry1 bakje Kerstomaatjes1 blik Fair Trade Original Kokosmelk400 g kabeljauwfilet Enkele blaadjes verse basilicum1. Bereid de rijst v... bekijk recept »