1000 recepten met tomaat
4 snee grof bruin brood geroosterd 1 gehalveerd teentje knoflook 2 bol buffelmozzarella 4 rijpe tomaten in plakken olijfolie enkele verse basilicum blaadjes versgemalen peper 1. Met dit prachtige weer is dit wel een heerlijk lunch gerechtje!!2. ... bekijk recept »
24 kerstomaten 1 theelepel olijfolie 1/2 kleine rode ui 6 takjes verse koriander 1/2 kleine avocado 3 theelepels citroensap 4 theelepels theel. Becel pro.activ Délice Gemalen chilipeper 1 meergranenstokbrood (120g voor 2 personen) Zwarte peper ... bekijk recept »
150 gr kippenborst zonder vel 20 kersttomaten 10 takjes bieslook 1 theel gehakte mierikswortel 4 theel boter 2 tortilla's 60 gr bladsla 50 gr gemengde scheuten1. Snipper de kip fijn en snij de kersttomaten in kwartjes . Hak de bieslook fijn.... bekijk recept »
2 sneetjes vierkant wit brood 2 à 3 sneetjes mozzarella 1 sneetje parmaham of andere Italiaanse ham 3 dunne schijfjes tomaat 2 el groene pesto 1 kl boter 1. besmeer de sneetjes brood met de groene pesto.2. Leg op 1 sneetje brood eerst de moz... bekijk recept »
8 sneetjes ciabatta 4 tomaten 1 potje Bertolli Pesto Verde 3 teentjes knoflook 1 el Bertolli Originale extra vergine olijfolie zout enkele takjes basilicum 1. Ontvel en ontpit de tomaten. Snij het vruchtvlees in blokjes en bestrooi met zout. 2. M... bekijk recept »
4 plakjes bladerdeeg olie 3 zongedroogde tomaatjes op olie 1 bol mozzarella 2 eieren 1 el pesto 150 gr ricotta 50 gr geraspte parmezaanse kaas bloem en zwarte gemalen peper naar smaak1. Neem bij voorkeur roomboterbladerdeeg uit de diepvries. Laat ... bekijk recept »
300 g gehakt 1 ei 1 vel bladerdeeg 1 doosje zongedroogde tomaten verse parmezaanse kaas1. Verwarm de oven voor op ± 200°C.2. Rol het vel bladerdeeg open op tafel. Snijd het in twee gelijke delen.3. Verdeel het gehakt over de twee delen. Leg het in... bekijk recept »
500 gr cherrytomaatjes 200 gr spinazie 400 gr feta verkruimeld 300 gr ricotta 3 sjalotten fijngesneden 2 el kleingesneden verse dille 3 tl citroenrasp 1 el olijfolie 4 eieren licht geklopt 100 gr boter 6 plakjes bladerdeeg versgemalen peper en ... bekijk recept »
4 plakjes bladerdeeg van 10x 10 cm ontdooid 4 zongedroogde tomaatjes 20 gr parmezaan of pecorino geraspt 1/2 tl chilipoeder ( gedroogde) basilicum 1 ei 1/2 uitje 1. Soms krijg je onverwachts aanloop ‘s avonds en dan wil je iets lekkers presenter... bekijk recept »
4 plakjes bladerdeeg van 10x10 cm 4 teentjes knoflook 4 rode uien 2 gele uien 50 gr boter 1 `tl bruine basterdsuiker 1 tomaat 1 ei 2 el Italiaanse kruiden 2 el verse roxemarijn 2 el vers geraspte4 Parmezaanse kaas ( optie) 2 el olijfolie 1. Ge... bekijk recept »