1000 recepten met tomaat
700 gr rundergehakt 150 gr mozzarella 2 vleestomaten 1 ui 1 teentje knoflook 1 solo, bakken en braden 1 bosje basilicum, gesnipperd 1 ei 1 oudbakken wit broodje (pistolet) 1 tl oregano olijfolie 3 el paneermeel peper&zout (pezo)1. Verwarm de ... bekijk recept »
4 tomaten ajuin 300 gr gemengd gehakt 1 ei peper, zout paneermeel1. Meng het gehakt met 1 ei en paneermeel (mag niet meer kleven), bestrooi met peper en zout. Hak de ajuin fijn en meng onder gehakt. Tomaten uithollen en vullen met gehakt. Oven vo... bekijk recept »
150gr lamskoteletjes 2 trostomaten in schijfjes 3 takjes rozemarijn 1 teentje knoflook 4 el olijfolie p & z1. Verwarm de oven voor op 250°.2. Dep de koteletjes droog en doe peper en zout op.3. Verhit de olie in de pan en bak de koteletjes op hoog ... bekijk recept »
2 pizzabodems 300 g lamsgehakt 1 rode paprika 1 gele paprika 1 groene paprika 6 tomaten 2 rode uien 1 aubergine 100 g bereide Indische kerriesaus (deze vind je in bokaalvorm in de supermarkt je kan zelf je keuze maken tussen milde en pikantere ... bekijk recept »
1 zakje Pijnboompitten 4 Kipfilets 2 teentjes Knoflook 3 el blanke rozijnen 1 tl Oregano 50 gram Pecorino Romano (geraspte kaas) 4 el Olijfolie 1 bakje Roma tomaatjes 8 Cocktail prikkers1. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie... bekijk recept »
600 gr gehakt naar keuze 1 flinke ui gesnipperd 1 ei 2 el paneermeel 200 gr maiskorrels 4 grote tomaten 250 gr mozzarella gedroogde tijm naar smaak peper en zout quichevorm 26-28 cm1. Verwarm de oven voor op 200 graden.2. Pel en snipper de ui.3... bekijk recept »
1 varkenshaas 1 Grote ui 2 teentjes look blik tomatenblokjes 2 EL Mosterd room (facultatief) sap van 1/2 sinaasappel cayennepeper verse peterselie olijfolie 250 GR prinsessenbonen 12 aardappelkroketten1. De saus: snij de ui in zo fijn mogeli... bekijk recept »
1 varkenshaasje van 800 g 1 el Amora mosterd light room 200 ml bruine fond of rundsbouillon 1 sjalot 4 el Solo Vloeibaar Light 500 g sperzieboontjes 1 bakje kerstomaatjes Solo Frituurolie 1 KG aardappelkroketten1. Verwarm de oven voor op 175... bekijk recept »
4 kalfsschnitzels, van 2 cm dikte 4 el Bertolli voor Koken, Bakken en Roerbakken 2 eieren 100 g witte broodkruimels of paneermeel 100 g bloem 800 g middelgrote aardappelen 0.5 l olie om te frituren 600 g rijpe tomaten 1 citroen 1. Leg de schnitze... bekijk recept »
400 g gerookte kalkoenfilet (charcuterie) 4 tomaten 500 g buffelmozzarella 1 dl olijfolie (extra vierge) peper grof zeezout 12 blaadjes basilicum 1. Breng water aan de kook, dompel de tomaten er kort in onder en verfris ze onder de kraan. Pel ze ... bekijk recept »