1000 recepten met tomaat
5 eetlepels Solo Vloeibaar 12 verse gamba's 1 bos lente-uien scheutje balsamicoazijn 2 rijpe tomaten amandelpoeder 1. Maak de lente-ui schoon en snij in stukken van 4 cm. Fruit ze aan in de Solo, blus met balsamicoazijn en kruid met peper en ... bekijk recept »
4 eetlepels Solo zout 600 g zonnevis filets peper 1 prei 4 eetlepels kappertjes 2 tomaten (gepeld en in stukjes gesneden) 4 eetlepels broodcroutons 4 eetlepels Bertolli extra vergine 20 rivierkreeftjes 1. Bak de zonnevis mooi krokant in de helf... bekijk recept »
1 dl witte wijn 1 laurierblad zout en peper basilicumblaadjes 4 tomaten 1 gele paprika 1 kleine ui 1 kg garnalen 1. Hak de basilicum en de ui fijn en voeg wat zout toe. Blancheer de tomaten. Pel en snij ze in stukjes. Gril de paprika. Verwijder... bekijk recept »
Anijszaadjes Zout 300 g verse zalmcarpaccio (in dunne plakjes gesneden) 1 kleine zoete witte ui 1 tomaat 1 eetlepel(s) kleine kappertjes 1 eetlepel(s) citroensap 1 eetlepel(s) olijfolie vers gemalen zwarte peper 1. De olie met het citroensap, het... bekijk recept »
3 eetlepels ketchup 10 g Solo 0.5 l light room 400 g hoki-filet 10 g kerrie 1 eetlepel groene tabasco 100 g zongedroogde tomaten 1. Snijd de tomaten in stukken2. Bak de 4 hoki-filets in Solo en laat ze verder garen in de oven op 180°.3. Laat de ... bekijk recept »
Solo vloeibaar zout 2.5 dl kippenbouillon 10 g kerriepoeder 300 g kabeljauwfilet 2 tomaten verse basilicum 2 bladeren filo-deeg 2 stukken prei peper 1. Verwarm de oven voor op 200°. 2. Verwijder met een scherp mes de buitenste laag van de prei e... bekijk recept »
100 g noordzeegarnalen zelfgemaakte mayonaise 1 takje dille halve limoen 4 tomaten 1 teentje look peper zout 1 takje platte peterselie 1 el olijfolie 1. de garnaalmayonaise2. mix de garnalen en het takje dille met de zelfgemaakte mayoniase tot... bekijk recept »
15 g gist 1 kl suiker 2 dl water 150 g bloem 1 kl zout 2 dl melk 1 ei 1 el zure room 5 tomaten olijfolie look tijm bloemsuiker 600 g zalmhaasje 1 vanillestok 2 sjalot 2 dl witte wijn 5 dl visbouillon 15à g koude boter 3 dl room 100 g bote... bekijk recept »
6 stukken tongfilet 2 sneden breydelham 2 sneden abdijkaas (Père Joseph) 2 volledige Tomaten (geconfeit) 1. Leg de tongfiletjes plat en snij langs de velkant een paar keer in de vis (om het oprollen tegen te gaan.) -Leg op elk stuk tongfilet een reep... bekijk recept »
4 kleine Romatomaten 250 gr gepelde grijze garnalen 2 el verse gesnipperde bieslook 4 el olijfolie 6 el balsamico-azijn 8 blaadjes spinazie 2 el suiker zwarte peper uit de molen grof zeezout uit de molen1. We nemen 4 grote platte borden.2. Was ... bekijk recept »