1000 recepten met tomaat
10 middelgrote bloemige aardappelen 4 tomaten 150 g geraspte kaas 600 g gemengd gehakt (varken-rund) 1 ei 10 cl room 30 GR BOTER peper, zout, muskaatnoot1. Verwarm de oven voor op 220°C. Gaar de geschilde aardappelen in gezouten water. Pureer... bekijk recept »
1 vel kant-en-klaar taartdeeg 1 pak (450 g) doperwtjes (diepvries) 4 eieren 1 pak Knorr Tomaat-Pompoensoep 1 ui 3 paprika's (rood, groen en geel) 125 g gerookte spekblokjes 3 eetlepels vloeibare margarine Extra: 1 ingevette en licht bebloemde qu... bekijk recept »
350 g tagliatelle (of papardelle) 600 g broccoliroosjes 1 teentje knoflook 50 g walnoten 8 gedroogde tomaatjes (op olie) 4 el van de olie 4 lange smalle kalfsschnitzels (ongepaneerd) 4 el vloeibare margarine 8 blaadjes basilicum 1 zakje Knorr S... bekijk recept »
4 mini uitjes of sjalotjes 12 teentjes knoflook 4 kerstomaatjes 2 el Solo Vloeibare margarine 2 el Bertolli mayonaise 1.5 el Balsamicoazijn 250 g tartaar 4 ronde boterhammen 50 g gemengde sla Extra: braadblik(je)1. Verwarm de oven voor op 200... bekijk recept »
350 g rundergehakt 25 g Solo Wikkel 1.5 el Mexicaanse kruiden 0.5 ijsbergsla 200 g tomaten 1 bosje lente-uitjes 1 rijpe avocado 1 zak tortillachips 4 el crème fraîche 6 el geraspte jonge kaas 1. Verwarm de grill voor op de hoogste stand. 2. Verhit... bekijk recept »
5 plakjes prociutto 3 eieren paar sprietjes bieslook 6 cherrytomaatjes gehalveerd 1 klein stukje feta verkruimeld blaadjes basilicum 1 mini muffinvorm of vormpjes1. Verwarm de oven voor op 180'C en vet een kleine muffinvorm in met olijfolie. Snij... bekijk recept »
•4 kalfslapjes (ongeveer 1,5 cm dik) 400 g spaghetti (of pasta naar keuze) •5 dikke verse tomaten •400 g tomatenstukjes in blik •4 sjalotten •2 teentjes look •200 g buffelmozzarella 80 gram parmezaanse kaas enkele takjes verse oregano • enkele ta... bekijk recept »
1 grote, bloemige aardappel 8 middelgrote tomaten (Coeur de boeuf) 300 g kalfsgehakt 2 kleine uien 2 rode paprika's 5 dl tomatensaus 2 bolletjes mozzarella (250 g) 1 teentje knoflook 1 el olijfolie 1 el tijmblaadjes peper en zout 1. Snij... bekijk recept »
50 g gerookte spekblokjes 60 g Solo 0.5 rode paprika zout 0.5 dl witte wijn gehakte koriander 2 uien 3 teentjes look 1 gele paprika 1 blik gepelde tomaten peper 500 g mosselen 1 citroen 1. Kook de mosselen in een bodempje water, en verwijde... bekijk recept »
1 blik tonijn in eigen nat 4 eetlepels tomatensaus 50 g olijven (zwarte ontpitte) tijm peper 220 g bloem 1 dl water zout geraspte gele schil van 1 citroen 30 g Solo 1. Kneed de ingrediënten van het deeg samen goed glad en laat 30 minuten rusten.... bekijk recept »