1000 recepten met laurierblad
800 g varkensstoofvlees in blokjes van 3 cm350 g pruimen, gedroogd1 klein glaasje cognac1 ui2 wortelen200 g preiwit30 g boter2 dl rode wijn1 takje tijm1 laurierbladzout, versgemalen peper- Zet de pruimen de avond voordien te weken in de cognac. - Sc... bekijk recept »
600 gram aardappels2 runderbouillontabletten1 laurierblad3 kruidnageltjes500 gram kabeljauwfilet300 gram champignons30 gram boter2 eetlepels olijfolie(zee)zout en versgemalen witte peper1 dl magere melk- Schil de aardappelen en kook ze in weinig wate... bekijk recept »
2 eetlepels olie1 grote in stukken gesneden van 2 1/2 cm paprika1 in plakjes gesneden stengel bleekselderij1 gesnipperde ui1 geperst teentje knoflook1 blik tomaten van 400 gram1 laurierblaadjesnufje cayennepepersnufje zoutpepermespuntje tijm1 eetlepe... bekijk recept »
2 eetlepels olie1 grote in stukken gesneden van 2 1/2 cm paprika1 in plakjes gesneden stengel bleekselderij1 gesnipperde ui1 geperst teentje knoflook1 blik tomaten van 400 gram1 laurierblaadjesnufje cayennepepersnufje zoutpepermespuntje tijm1 eetlepe... bekijk recept »
250g spaghetti - 400 g gehakt - 1 grote ui - 2a3 teentjes knoflook - 1 blik(425g) gepelde tomatenblokjes - 2 el tomatenpuree - 1/2 dl witte wijn - 1/2 dl kippebouillon - 2 el bloem - 1 eiwit - tijm/laurier/provencaalse kruiden/basilicum/peper/zout -... bekijk recept »
4 eetl. olijfolie500 g kalfslapjeszoutversgemalen peper1/2 theel. paprikapoeder1 teentje knoflook, geperst6 lente-/bosuitjes, in ringetjes1 laurierblad200 ml rode wijn (bijv. Beaujolais, Côtes du Rhône)200 g gedroogde abrikozen(ma... bekijk recept »
750 g riblappen, in blokken of repen1/2 theel. cayennepeper1/2 theel. zout6 eetl. olijfolie1 ui, in grove stukken2 groene paprika's, zonder zaadjes, in brede repen4 teentjes knoflook, gepeld, in plakjes125 g chorizo in plakjes van 1 cm di... bekijk recept »
800 g vastkokende aardappelen 450 g gemengd gehakt 400 g gehakte tomaten uit blik 200 ml passata 1 ui, grof gehakt 2 teentjes knoflook, geplet 1 el tomatenketchup 1 el worcestersaus 1 el plantaardige olie 1 laurierblad 2 el verse, fijngehakte kr... bekijk recept »
bloemige aardappelen 1 bloemkool 1 ui, fijngesnipperd 1 wortel, fijngesneden 1 stengel selder, fijngesneden 400 g kippegehakt 1,5 tl tijm 1 laurierblad 2 dl rundsbouillon peper, zout en nootmuskaat scheutje melk geraspte kaas 1. * Verwarm de ov... bekijk recept »
800 GR vastkokende aardappelen, 450 GR Gemengd gehakt 400 Gr gehakte tomaten uit blik 200 ML passata 1 ui, grof gehakt 2 teentjes knoflook, geplet 1 EL TOMATENKETCHUP 1 EL WORCESTERSAUS 1 EL Plantaardige olie 1 laurierblad 2 EL verse , fijngehak... bekijk recept »