Recepten met laurierblad

1000 recepten met laurierblad

Laurierblad

Laurierblad Laurierblad heeft een sterk houtachtige, kruidige smaak. Het is een beetje te vergelijken met verse peper, maar dan zonder het pikantje.

Aardappellasagne

• 800 g vastkokende aardappelen • 450 g gemengd gehakt 400 g gehakte tomaten uit blik • 200 ml passata • 1 ui, grof gehakt 2 teentjes knoflook, geplet • 1 el tomatenketchup • 1 el worcestersaus • 1 el plantaardige olie 1 laurierblad • 2 el verse,... bekijk recept »

aardappellasagne

800 g vastkokende aardappelen 450 g gemengd gehakt 400 g gehakte tomaten uit blik 200 ml passata 1 ui, grof gehakt 2 teentjes knoflook, geplet 1 el tomatenketchup 1 el worcestersaus 1 el plantaardige olie 1 laurierblad 2 el verse, fijnge... bekijk recept »

Risotto con Funghi & Scampi's

1 soeplepel olijfolie 2 blokjes vissbouillon 8 stuks gepelde en ontdarmde scampi's 5 stuks kerstomaatjes 1 conserveblik championnen 1 koffietas Arborio rijst ( ronde rijst) 1/2 ui 2 teentjes Look 8 blaadjes verse basilicum 3 blaadjes italiaanse... bekijk recept »

Vissoep uit Dubrovnik

1 tot 11/2 kg verschillende zeevissoorten 2 1/2 liter water 1 schoongemaakte en kleine ui 2 uitgeperste teentjes knoflook 6 geplette en witte peperkorrels 2 eetlepels peterselie 1 laurierblad 1 dl olijfolie 2 1/2 dl droge witte wijn 100 gr rijst... bekijk recept »

Velouté van knolselder met mascarpone

4 blokjes Knorr kippenbouillon 1 ui 0.5 knolselder 1 dikke aardappel 1 teentje knoflook 2 el Solo Vloeibaar 1 laurierblad 125 g mascarpone 1. Los de bouillonblokjes op in 2 liter kokend water.2. Pel en snipper de ui. Snijd de knolselder doormidd... bekijk recept »

Fazantfilet in brabantse saus

800 GR fazantfilet 2 DL geuze 1 DL wildfond 1 koffielepel aalbessengelei 2 DL room 1 EL boter 1 EL mosterd 1 laurierblad 1/4 KL tijm peper en zout instantsausbinder1. 10 minuten voorbereiding, 35 minuten kooktijd2. Verhit 1 EL boter in een braadpa... bekijk recept »

Gemarineerde lamskoteletjes op een bedje rijst

800 g lamskoteletten zout 1 laurierblad 1 dl witte wijn 50 g spekblokjes 4 eetlepels Solo 6 dl groentebouillon 1 blikje rode bonen 1 ui 1 citroen tijm peper 6 teentjes look 250 g rijst 1. Breng het vlees op smaak met peper en zout. 2. Pers de ... bekijk recept »

Varkenslapjes met tomaten en olijven

1 laurierblad 1 dl witte wijn 50 g Solo 1 blik kant en klare tomatensaus 600 g varkenslapjes 4 teentjes look paprika 1 ui Solo frituur olie 100 g olijven (ontpit) zout 3 aardappelen 1. Pel en snij de aardappelen in zeer fijne plakjes en bak ze... bekijk recept »

Runderstoofvlees met stoofpeertjes.

1 kg runderstoofvlees 5 stronken witloof 4 peren (Durondeau) 2 uien 3 el solo 33 cl Floreffe blond 1 blokje runderbouillon (opgelost in 2à 3 dl heet water) 2 el honing 1 takje tijm 1 laurierblad peper&zout1. Snij de uien in grove stukken. Schil ... bekijk recept »

spetsefai (pikante worstjes)

1,5 eetlepel olijfolie 5 pikante braadworstjes 1 grote ui 1 rode paprika 1 groene paprika 1 Spaanse peper 1 teentje look 2 grote tomaten 1 elp tomatenpuree 1 laurierblad 1 tlp oregano 1/2 tlp koriander 3 elp rode wijn suiker peper zout knap... bekijk recept »

Pagina 56 van 100