1000 recepten met laurierblad
300 gr mager varkensvlees 3/4 l magere bouillon 500 gr witte kool 1 grote wortel 1 prei 2 grote uien 2 tenen knoflook 1/4 selderijknol 2 takken peterselie 1 laurierblad peper en zout msp tijm 6 aardappelen 1. Snijd het varkensvlees in dobbelsteengr... bekijk recept »
4 dubbele kipfilets 3 eieren 10 gm gepelde pistachenoten 50 gm gekookte ham 1 peper 1 zout 100 gm amandelschaafsel 100 gm boter 2 sinaasappels 20 gm boter 1 theelepel appelstroop 2 theelepels bloem 1 deciliter droge rode wijn 2 deciliter sinaasappels... bekijk recept »
4 kippenbouten 200 gm witte bonen (12 uur geweekt in kou; d water) 4 tomaten 4 kippenworsten 4 repen dik buikspek (1/2 cm) 2 sjalotten 1 bosje peterselie 1/2 liter rode wijn 1 takje tijm 1 laurierblad 1 peper en zout 100 ml olijfolie 20 gm tomatenpur... bekijk recept »
1 kg bieten 1 kg aardappels 2 zure appels 1 zout 4 kruidnagels 2 ons wal(noten) 150 gm komijnekaas 1 azijn 1 bieslook 2 laurierblad ----QUELLE---- 1 - jantenkate erfasst von *rk* 02.0; 4.02 1. Boen de bieten schoon en kook ze gaar.2. Schil ze en sni... bekijk recept »
300 gr mager varkensvlees 3/4 l magere bouillon 500 gr witte kool 1 grote wortel 1 prei 2 grote uien 2 tenen knoflook 1/4 selderijknol 2 takken peterselie 1 laurierblad peper en zout msp tijm 6 aardappelen 1. Snijd het varkensvlees in dobbelsteengr... bekijk recept »
2 eetlepel(s) reuzel of olie 2 kleingesneden uien 2 uitgeperste teentjes knoflook 750 gm mager rundergehakt 1 bl ontvelde tomaten (ca. 225 gr) 4 eetlepel(s) tomatenpuree 1 laurierblad 1 theelepel(s) gedroogde oregano 1 theelepel(s) gemalen komijn 1 e... bekijk recept »
1 kg varkensfricandeau 1 zout, peper 3 eetlepel(s) olijf- of zonnebloemolie 1 schoongemaakte en kleingesneden ui 1 uitgeperst teentje knoflook 1 in plakjes gesneden worteltje 1 bleekselderij 1 takje peterselie 1 laurierblad 1 theelepel(s) gedroogde o... bekijk recept »
600 gram lenderollade 120 gram boter wat zout en peper 1 verkruimeld laurierblad 1/2 theelepel gedroogde tijm of 1 takje verse tij; m 1 eetlepel grof gesnipperde sjalot of ui Bereiding: Verhit 2/3 van de boter in een braadpan op een hoog vuur tot he... bekijk recept »
2 eetlepels zonnebloemolie 1 ui, gepeld en kleingesneden 1 prei, schoongemaakt en in ringen ge; sneden 3 worteltjes, in plakjes gesneden 750 g riblappen 3 takjes peterselie 1 laurierblad mespunt nootmuskaat mespunt marjolein zout zwarte peper uit... bekijk recept »
75 gr rauwe Parmaham 1 ei 2 eetlepels fijngeraspte (Parmezaanse) kaas 2 eetlepels gehakte peterselie 1/2 eetlepel gehakte bladselderij 1/2 theelepel gedroogde oregano 1/2 theelepel gedroogd basilicum 3/4 theelepel gedroogde tijm peper 2-3 teentjes kn... bekijk recept »