Recepten met laurierblad

1000 recepten met laurierblad

Laurierblad

Laurierblad Laurierblad heeft een sterk houtachtige, kruidige smaak. Het is een beetje te vergelijken met verse peper, maar dan zonder het pikantje.

Pompoen-Maaltijdsoep

500gr.pompoenvlees-250.gr zoute spekjes-2 sjalotten-2 kleine uien-2 tenen knoflook-1.5 ltr.kippenbouillon1 courgette1 winter-wortel1 rode paprika1 kleine broccoli -tom.puree1 dikke schijf gekookte hamroomkomijnlaurierblad Bak eerst de spekjes uit. Do... bekijk recept »

Pompoen-Maaltijdsoep

500gr.pompoenvlees-250.gr zoute spekjes-2 sjalotten-2 kleine uien-2 tenen knoflook-1.5 ltr.kippenbouillon1 courgette1 winter-wortel1 rode paprika1 kleine broccoli -tom.puree1 dikke schijf gekookte hamroomkomijnlaurierblad Bak eerst de spekjes uit. Do... bekijk recept »

Pompoen-Maaltijdsoep

500gr.pompoenvlees-250.gr zoute spekjes-2 sjalotten-2 kleine uien-2 tenen knoflook-1.5 ltr.kippenbouillon1 courgette1 winter-wortel1 rode paprika1 kleine broccoli -tom.puree1 dikke schijf gekookte hamroomkomijnlaurierblad Bak eerst de spekjes uit. Do... bekijk recept »

Pompoen-Maaltijdsoep

500gr.pompoenvlees-250.gr zoute spekjes-2 sjalotten-2 kleine uien-2 tenen knoflook-1.5 ltr.kippenbouillon1 courgette1 winter-wortel1 rode paprika1 kleine broccoli -tom.puree1 dikke schijf gekookte hamroomkomijnlaurierblad Bak eerst de spekjes uit. Do... bekijk recept »

Pompoen-Maaltijdsoep

500gr.pompoenvlees-250.gr zoute spekjes-2 sjalotten-2 kleine uien-2 tenen knoflook-1.5 ltr.kippenbouillon1 courgette1 winter-wortel1 rode paprika1 kleine broccoli -tom.puree1 dikke schijf gekookte hamroomkomijnlaurierblad Bak eerst de spekjes uit. Do... bekijk recept »

Ratatouille Nicoise

Aubergines : 2 courgettes : 2 rode paprika : 1 groene paprika : 1 tomaten : 5 een teentje knoflook laurierblad : 1 vel tijm of beter nog provencaalse kruiden zout en peper. Snipper de uien en de look heel fijn en laat lichtjes bruinen. Schil... bekijk recept »

Aardappelsnack

2 aardappelen 1 handvol spekblokjes prinsesseboontjes snuifje provencaalse kruiden verse gesnipperde peterselie wat verse room olijfolie zwarte peper uit de molen Kook de boontjes beetgaar in bijzijn van een middendoor gesneden knoflookteentje en een... bekijk recept »

Reeruggoulash

Boter 100 gram mager rookspekreepjes 1 ui in have ringen 1 eetlepel tomatenpuree 1 eetlepel bloem 2 dl wildfond 1 dl rode wijn 1 laurierblad takje tijm paar peperkorrels 1 teen knoflook 350 gram aangebraden plak reerug 300 gram krieltjes 150 gram dun... bekijk recept »

Risotto Met Aubergine

200 gram rondkorrelige rijst 4 eetlepels olijfolie 1 blokje tuinkruidenbouillon 1 theelepel gedroogde salie 1 blaadje laurier zoutpeper 1 versnipperde ui 1 aubergine in blokjes gesneden 2 eetlepels rode pesto 100 gram geraspte Parmezan Versnipperde u... bekijk recept »

Provençaalse Vispot

-2 uien - 1 prei - 400 gr rode groene en gele paprika's - 3 vleestomaten - 2 teentjes knoflook - 30 gr boter - 1/2 tl tijm - 1,25 dl wijn - 1 laurierblad - 800 gr visfilet ( roodbaars of koolvis ) - 1 bekertje room - 1/2 tl bouillonpoeder ... bekijk recept »

Pagina 87 van 100