Recepten met laurierblad

1000 recepten met laurierblad

Laurierblad

Laurierblad Laurierblad heeft een sterk houtachtige, kruidige smaak. Het is een beetje te vergelijken met verse peper, maar dan zonder het pikantje.

Champignonsoep Met Bier

150 gram champignons - 4 eetlepels olijfolie - 1 ui - 1 eetlepels bloem - 1 eetlepels tomatenpuree - 5 dl water of groentebouillon - 2 dl bier,pils - 1 laurierblad - zout en peper 2 eetlepels fijngehakte peterselie Maak de champignonsschoon en snij z... bekijk recept »

Surinaamse Pompoensoep

Pompoenrode peperspekjes (of zoutvlees)uiknoflook2 aardappelstomatenpureelaurierbladbouillontabletten. Fruit de ui knoflook in olie en voeg de spekjes toe. Bak dit even aan en voeg dan de pompoen en aardappel toe. Na ongeveer 5 minuten doe je het wat... bekijk recept »

Champignonsoep Met Kruidenkaas

1 ui 250 g champignons 1 lepel boter 1 kruidenbouillonblokje 1 laurierblad 150 g roomkaas met fijne kruiden zout peper Snipper het ui. Snij de champignons in plakjes. Verhit de boter in een braadpan, fruit zachtjes het ui voor 1 minuut. Voeg de ch... bekijk recept »

Paella De La Donna Clara

Ongeveer 150-200 gram Valencia rijst of arborio rijst (ik neem risottorijst van Lassie) ca. 1?-2 ons kipfilet ca. 1?-2 ons zeevruchten 4 ons gesneden groenten o.a. paprikasperziebonenerwtenpeulenbleekselderijetc. kijk een beetje naar het seizoen en w... bekijk recept »

Kalfsbouillon Met Geitenkaascroutons

1 winterwortel1 ui600 g kalfsschenkel2 theelepels zout1 laurierblad1,2 l water200 g witte kool4 sneetjes casinobrood25 g boter1 eetlepel honing2 eetlepels olijfolie1 teentje knoflook75 g zachte geitenkaas1 eetlepel gehakte dille (vers of diepvries) o... bekijk recept »

Lugano Visrisotto

-200 g gepelde roze garnaaltjes -2 uien -1/2 l visbouillon -1 laurierblad -6 geplette peperkorrels -600 g visfilets (kabeljauw of tong) -1 teentje knoflook -zout -2 paprika's uit pot of blik -50 g boter -2 eetlepels olie -250 g rijst -1/8 l droge wit... bekijk recept »

Risotto Met Groenten, Ham En Kaas

1 uigepeld en fijngesnipperd 1 wortelgeschrapt en in dunnen plakjes gesneden 1 rode paprikain stukjes 1 eetlepel boter/margarine 50 gram magere gekookte hamin stukjes/reepjes 1 eetlepel tomaten puree 150 gram rijst 1 laurierblad oregano basilicum zou... bekijk recept »

Lentebouillon

Benodigdheden voor voor 1,5 tot 2 liter bouillon: - 1,5 kilo runderschenkel - 1 laurierblad - 3 takjes rozemarijn - 2 reepjes citroenschil - 1 prei in vier stukken gesneden en schoongemaakt - 1 ui gehalveerd - 4 tenen knoflook - 5 zwarte peperkorrels... bekijk recept »

Gevulde Pijlinktvis In Rode Wijn

500 gr. pijlinktvis1 ui3 teentjes knoflookpeterseliegezeefde tomaten1,5 dl rode wijn1/4 liter kippenbouillon100 gr risottorijst,1 laurierblad1 theelepel honing1 beetje chilipoeder1 puntpaprika,muntblad Fijngeneden ui met de knoflook glazig bakken in ... bekijk recept »

Italiaanse Kippebouillon.

Hele kip2 stengels bleekselderij in plakjes1 ui in ringen gesneden2 worteld in schijven gesneden1 courgette in schijfjeshandvol snijpeterselie1 laurierbladwat peperkorrels3 liter waterzout en versgemalen peper. Doe de kip in de pan en hierom heen all... bekijk recept »

Pagina 88 van 100