1000 recepten met peterselie
1 kg aardappelen voor puree 1 eetlepel bloemsuiker 40 g boter 1 citroen 1 eetlepel gele mosterdzaadjes 1 l gevogeltebouillon 100 g gezouten boter 4 stukken kippenbouten 2 komkommers 1 laurierblad 4 bosjes platte peterselie 100 g poedersuiker 4 slahar... bekijk recept »
1 citroen 1 teen knoflook 4 el bieslook (bakje) 2 el platte peterselie (bakje) 100 g boter 600 g broccoli1. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Pers de knoflook. Snijd de bieslook en de... bekijk recept »
1 ratatouillepakket (groenten, 1 kilo) 1 schaal rib-runderlappen (400 g) 4 eetlepels margarine 1 pak tomatensaus (passata di pomodoro, 500 ml) ½ zakje verse peterselie (30 g) 1 bruin stokbrood1. Oven op 160°C voorve... bekijk recept »
50 g boter 400 g champignonroerbakmix 20 g platte peterselie 1 rogge (brood, AH Liefde & Passie, ongesneden) 200 g eikenbladslamelange 4 el sladressing naturel 150 g gruyère 2 el bloem 40 g champignonsaus (zakje) 250 ml kr... bekijk recept »
1 kg Carisma vastkokende aardappelen 1 teen knoflook 1 rode ui 3 el extra vierge olijfolie 1 el kappertjes ¼ tl chilipeper uit de molen 1 stengel bleekselderij 10 g platte peterselie 1 citroen1. Schil de aardappelen, snijd in par... bekijk recept »
1 bakje champignons (250 g) 1 sjalotje 4 takjes peterselie 6 eieren 1 bekertje slagroom (125 ml) zout en peper 3 eetlepels boter of margarine1. Eerst wat snijden en kloppen... Eén: champignons veeg je schoon met keukenpapier dan... bekijk recept »
1 zak aardappels (tafel (800 g)) 1 bloemkool 1 schaaltje filetlapjes (a la minute (ca. 300 g)) 1 eetlepel salieblaadjes (10 g) 1 schaaltje gerookt ontbijtspek (ca. 125 g) 1 zakje verse peterselie (30 g) 1 grote ui... bekijk recept »
150 g sperziebonen (of haricots verts) 2 zakjes stoneleeks (a 8 stuks) 7 eetlepels olijfolie extra vierge 2 maal 100 g shii-takes (paddestoelen) 4 plakjes katenspek (vleeswaren) 1/2 teentje knoflook (geperst) 2 ee... bekijk recept »
4 forellen zout (versgemalen) zwarte peper 1 eetlepel olie 100 g pecannoten 100 g zachte boter 1 eetlepel citroensap 1 theelepel worcestershire-sauce 1 citroen 3 takjes peterselie1. Forellen wassen en droogdeppen met keukenpapier. B... bekijk recept »
400 g kabeljauwfilet (diepvries, ontdooid) 5 el olijfolie 2 sinaasappels 350 ml kokend water 1 groentebouillontablet 2 tl gedroogde Italiaanse kruiden 1 bosje bosui 20 g platte peterselie (bakje) 2 venkelknollen 300 g cous... bekijk recept »