1000 recepten met peterselie
150 g dikke sneden gezouten spek 350 g rigatoni 0.25 bosje platte peterselie 2 kleine potjes gegrilde artisjokken geraspte parmezaankaas 0.5 koffielepel vlokken spaanse peper 2 teentjes look 2 eetlepels olijfolie zout1. Laat de artisjokken uitlekken ... bekijk recept »
1 ei 1 el mosterd 1 el rodewijnazijn 2 el zonnebloemolie 1 kleine zure augurk (potje 340 g) 2 haringen (duopak Hollandse Nieuwe met gesnipperde ui) 3 el platte peterselie (fijngesneden) 1 stronk witlof1. Kook het ei in 8 ... bekijk recept »
½ zakje peterselie (à 20 g) 1 sinaasappel 4 tenen knoflook 2 eetlepels olijfolie ½ pot yogonaise (à 350 ml) 1 bekertje zure room (125 ml) zout versgemalen zwarte peper1. Peterselie heel fijn hakken. Sinaasappel ... bekijk recept »
1 zakje verse peterselie (30 g) 1 schaaltje rundergehakt (ca. 250 g) 2 kruimige aardappels 2 eetlepels zonnebloemolie 1 zak Hollandse roerbakmix (400 g) 1 blik tomatenblokjes (400 g) 1 pakje rundvlees soep gemak (... bekijk recept »
2 tenen knoflook 2 uien 4 zoete puntpaprika's 3 el olijfolie 20 g platte peterselie 2 el zwarte olijven 400 g tilapiafilets 800 g aardappelpuree met boter1. Kneus de knoflooktenen met een mes en pel ze. Snijd de uien in dunne halve ring... bekijk recept »
2 teentjes knoflook 15 g verse peterselie 1 dl olijfolie 3 eetlepels citroensap 4 tonijnsteaks (a 100 g) zout cayennepeper 1 ui 6 pomodoritomaten1. Knoflook pellen en fijnsnijden. Peterselieblaadjes van stelen plukken en fijnsnij... bekijk recept »
1 citroen (schoongeboend) 1 teen knoflook 1 zakje verse peterselie ((30 g), fijngesneden) 1 schaal kabeljauwfilet (ca. 300 g) 1 el viskruiden (busje, 80 g) 1 pakje cocktailgarnalen (125 g, koelvers) 3 el olijfolie... bekijk recept »
1 zakje verse peterselie (15 g) 1 komkommer 1 zak zuurkool (naturel (500 g)) 4 bakjes beenham (met honing-mosterdsaus (a 80 g)) 4 pistolets1. Peterselie fijnsnijden. Komkommer in dunne plakjes snijden, bestrooien met wat zout e... bekijk recept »
3 eetlepels olijfolie extra vierge 1 theelepel rode-wijnazijn 1 theelepel mosterd (pittig) 1 zakje verse peterselie ((30 g), fijngesneden) 1 teentje knoflook 2 schaaltjes Bettine larde (met spek omwikkelde geitenkaasjes, bedi... bekijk recept »
300 g fusilli (pasta) 55 g amandelschaafsel 2 el olijfolie 150 g gesneden ui 100 g blanke rozijnen 50 g kappertjes 400 g pomodorini cherry tomatoes 60 g zongerijpte Taggia-olijven 20 g platte peterselie1. Kook de pasta volgens de... bekijk recept »