1000 recepten met peterselie
1 duopak aardappelschijfjes (700 g) 1 zak gesneden prei (300 g) 1 zakje verse peterselie (30 g) 2 zakjes peen julienne (a 150 g) 1 appel ½ eetlepel mosterd 2 eetlepels azijn 2 theelepels suiker 4 eetlepels zon... bekijk recept »
4 takjes peterselie 50 g rauwe ham 4 gemberbolletjes (pot) 500 g kalkoengehakt zout en peper 2 eetlepels boter ½ eetlepel kerriepoeder 1 eetlepel room culinair (koksroom pakje a 2 dl)1. Peterselie fijn knippen. Ham in ree... bekijk recept »
2 bosjes raapstelen 1 limoen 1 eetrijpe avocado 250 g cherrytomaten 30 g verse peterselie ½ teen knoflook 5 el olijfolie1. Snijd worteltjes van de raapstelen. Vervolgens de raapstelen wassen en droog slaan. Pers de limoen uit. Schil ... bekijk recept »
1 teen knoflook 8 el olijfolie 4 el balsamicoazijn 2 romatomaten 1 aubergine 1 courgette 10 g platte peterselie (bakje à 20 g)1. Steek de barbecue aan. Pers de knoflook uit en meng met ¾ van de olie en de azijn. Breng op smaak met pe... bekijk recept »
1 pak braadworst 2 uien 3 el olijfolie 1 duopak aardappelschijfjes (700 g) 1 zakje verse peterselie (30 g) 5 eieren 1 bos bospeen 1 cup honing-mosterddressing (100 g)1. Braadworsten wellen in warm water. Oven voorverwarme... bekijk recept »
15 cl droge witte wijn 0,33 bussel bladpeterselie 25 cl lauw water 400 g schaaltjes zeevruchtencocktail 400 g linguine 3 teentjes knoflook 4 eetlepels olijfolie 3 afgestreken eetlepels bloem gemalen pili-pili1. Laat de pasta “al dente” koken. 2. Mix ... bekijk recept »
400 g champignons 2 takjes peterselie 2 el olijfolie 300 g uien (ringen, bakje) 500 g kipfiletblokjes 1 pakje Hollandaisesaus (of andere witte saus) 50 ml witte wijn 1 meergranen stokbrood1. Veeg de champignons schoon met keuk... bekijk recept »
400 g spaghetti 2 sjalotten 250 g spekblokjes 2 eieren 100 g geraspte kaas 3 el verse peterselie1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snipper de sjalotjes fijn. Bak het spek met de sjalotjes bruin in een pa... bekijk recept »
2 zakjes Tortellini alla Carne (pasta a 250 g) 1 bakje magere spekreepjes (duobakje ca. 250 g) 600 g trostomaten ½ bakje Italiaanse pestodressing 1 ui 1 pot carbonarasaus (260 g) ½ zakje verse peterselie (a 3... bekijk recept »
3 tenen knoflook 3 citroenen 40 g platte peterselie (bakje 20 g) 8 el olijfolie 260 g tonijnsteaks (à ca. 130 g, schaal, koelvers) 450 g reuzegarnalen (diepvries) 150 g gekookt mosselvlees (bakje, koelvers) 1 bosje s... bekijk recept »