1000 recepten met ansjovis
2 tomaten 2 ansjovisfilets (blikje a 48 g) 1 theelepel kappertjes 8 zwarte olijven (zonder pit) 1 scholfilet (200 g, of tilapiafilet) 15 g pijnboompitten 6 basilicumblaadjes 1. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand... bekijk recept »
750 g broccoli 400 g penne (pasta) 1 rode peper 1 blikje ansjovisfilets (48 g) 5 eetlepels olijfolie 2 potten Specialità met Parmezaanse kaas (à 150 g) 1 kleine rode ui 2 eetlepels balsamicoazijn1. Broccoli schoonmaken, i... bekijk recept »
2 ansjovisfilets 100 g bloem broodkruim 2 eieren 3 teentjes geperste knoflook 4 dl Griekse yoghurt 100 g ‘Italian Garlic Olives’ (Medline), ontpit 1 eetlepel kappertjes 2 komkommers 0,5 dl marinade van de ‘Italian Garlic Olives’ (Medline) 3 eetlepels... bekijk recept »
2 rode paprika's 3 el citroensap 6 el olijfolie 100 g groene aspergetips 1 blik reuzenbonen (425 g) ½ zakje verse basilicum ((a 15 g), fijngehakt) 1 teentje knoflook (fijngehakt) 2 el kappertjes 4 ansjovisfilets&nb... bekijk recept »
2 sneetjes witbrood 600 g uien 2 tenen knoflook 50 g ansjovisfilets in olijfolie (blikje 50 g) 30 g peterselie 1 kg vastkokende aardappel 250 ml slagroom (beker 250 ml) 30 g boter1. Verwarm de oven voor op 175 °C. Rooster de s... bekijk recept »
1 blikje ansjovis (in olie) 2 uien (gesnipperd) 2 teentjes knoflook (fijngehakt) 75 g rozijnen (gewassen) 2 el verse tijmblaadjes gemalen chilipeper (molentje) 500 g broccoli (in roosjes) 300 g penne 100 ... bekijk recept »
450 g mix voor pizzabodem (pak) 185 g tonijn in water (blikje) 400 g tomato frito (pak, tomatensaus) 3 el kappertjes (potje 100 g) 48 g ansjovisfilets (blikje) 150 g pizzakaas (zakje) 75 g rucola (zak)1.... bekijk recept »
2 meiraapjes ter grootte van een perssinaasappel 2 tamme eendenborsten 2 el honing 6 groene asperges 250 g kastanjechampignons 1 grote witte ui 2 teentjes knoflook 1 ansjovis 3 el olijfolie naturel 20 (Taggiasche) olijven 1 el aceto balsamico 3 ... bekijk recept »
2 teentjes knoflook 700 g rode uien 300 g spaghetti 2 blikjes ansjovisfilets in olijfolie (à 46 g) ½ zakje verse peterselie (à 30 g) 1 dl droge witte wijn 4 eetlepels kappertjes1. Knoflook en uien pellen en fijnsnijden. Spa... bekijk recept »
1 zak mosselen (2 kilo) 400 g spaghetti 1 rode ui 1 teentje knoflook 1 rode peper 500 g trostomaten 1 blikje ansjovisfilets in olijfolie (46 g) ½ zakje verse peterselie (a 30 g)1. Mosselen schoonmaken, openstaande ex... bekijk recept »