1000 recepten met kabeljauw
2 eieren100 ml zonnebloemolie2 el witte-wijnazijn1 el kappertjes fijngesneden,1/2 zakje verse peterselie (a 30 gr)1/2 zakje verse dille (a 15 gr) fijngeknipt400 ml visbouillon van tablet100 ml droge witte wijn2 kabeljauwhaasjes (of 500 gram kabeljauw... bekijk recept »
? 2 eieren ? 100 ml zonnebloemolie ? 2 eetlepels witte wijnazijn ? 1 eetlepel kappertjesfijngesneden ? 1/2 zakje verse peterselie (a 30 g)fijngeknipt ? 400 ml visbouillonvan 1 tablet ? 100 ml droge witte wijn ? 2 kabeljauwhaasjes (of 500 g kab... bekijk recept »
300 gram kruimige aardappelen zout 200 gram kabeljauwfilet 2 bosuitjes 3 takjes bladpeterselie 2 eieren vers gemalen peper 1 citroen 500 gram paneermeel frituurvet Schep het paneermeel op een diep bord. Maak 12 gelijke delen van het vismengsel en vo... bekijk recept »
? fles cider of droge witte wijn(3? dl) 2 takjes peterselie 400 gram deipvries kabeljauw 1 ui 100 gram boter of margarine 1 eetlepel bloem zout peper nootmuskaat 1 bekertje creme fraiche a 125 ml citroensap 3 sprietjes bieslook Verhit de helft van de... bekijk recept »
600 gram kabeljauwfilet(diepvries) 1 groene paprika 2 rode paprika's 1 grote ui ? eetlepel olijfolie 1 groentebouillontablet 1 klein blikje tomatenpuree 3 eetlepels zure room 1 theelepel bloem 2 theelepels paprikapoeder peper Verhit de olie in een ko... bekijk recept »
5 dl visbouillon 750 g kabeljauwfilet 125 g boter 3 el citroensap 1 tl witte wijnazijn 4 el kappertjes zout peper 1 el fijngehakte peterselie enkele partjes citroen Verwarm de visbouillon in een pan tot net onder het kookpunt. Voeg de kabeljauw toe e... bekijk recept »
500 gram kabeljauwfilet 1 liter water (kan meer of minder zijnhet is voor de saus) ongeveer 250 gr bleu band. zout en peper Maizena Doe de vis, het water, de boter, en het zout en de peper in een pan. Breng hem aan de kook. Laat de vis gaar worden.(d... bekijk recept »
-450 g kabeljauwfilets zonder vel -1 el limoensap -2 th lepel olijfolie -1 ui (fijn gehakt) -1 groene paprika (in ringen) -1/2 th lepel cayennepeper -2 tenen knoflook (uit de knijper) -1 blik (400g) tomatenblokjes -verhit de olijfolie en fruit de ui ... bekijk recept »
250 - 300 gram kabeljauw1 flinke preipeperzoutesdragon (ook wel dragon of dragonder genoemd)125 ml slagroomzakje geraspte oude kaas Zet dit onafgedekt ca. 20 minuten in de oven op ca. 200 - 225 graden. bekijk recept »
1 hele kabeljauw (schoongemaaktzonder vinnen en staartmaar met kop) 500 gr sjalottenzonder schil niet gesneden 1 kg preiin stukken van ongeveer 5 cm gesneden peper en zout citroensap 1,5 dl (olijf)olie Spoel de kabeljauw schoon onder koud stromend wa... bekijk recept »