1000 recepten met kabeljauw
800 g kabeljauwfilet (met vel)24 asperges150 g boter (roomboter)2 eetlepels citroensap1/2 eetlepel mosterd3 uien3 stengels bleekselderij2 wortelen3 sjalotten1 bosje peterselie3 takjes tijm3 blaadjes laurier1 teentje knoflook3 dl droge witte wijn3 cl ... bekijk recept »
2,25 l water. 1 citroen,in schijven. 1 el.zout. dikke kabeljauwfilet van 750 - 1000 gr. 75 gr. ongezouten roomboter. 15 gr.bloem 600 ml. volle melk. 30 gr.verse peterselie,zonder steeltjes en zeer fijngehakt. Doe water,citroen en zout in een grote pa... bekijk recept »
1 camemberttomatenbakje creme fraichekabeljauwcitroenverse basilicum,perselie en dillepeper en zout Leg plakjes tomaat op de bodem van een ovenschaal. Doe de kabeljauw erop, en de camembert in plakken. Naar smaak zout en versgemalen peper. Doe er wat... bekijk recept »
25 cl kokosmelk 1 citroen 2 eetlepels olijfolie (extra vierge) peper zout 750 g kabeljauwfilet Meng de kokosmelk met het citroensap, de olijfolie en wat zout en peper. Doe er de kabeljauw in en laat 1 uur op een koele plek marineren. Giet de marinade... bekijk recept »
400 gram kabeljauw1 gesnipperde ui100 ml slagroomboter2 appels in stukjes300 ml witte wijnpeper,zout en 1/2 theel. verse munt(fijngehakt) Verhit de boter in de koekepan. Voeg de ui toe en 5 min. bakken. Voeg cider, zout, peper en munt toe. Breng aan ... bekijk recept »
- 600 gram kabeljauwfilet - 1 citroen - zout&peper - 125 ml zure room - 2 el gehakte peterselie - 2 el gehakte bieslook - 3 sjalotjes - 30 gram boter of vloeibare margarine - 30 gram bloem - 1 el kerriepoeder - een halve liter visfond - 3 appels - kl... bekijk recept »
4 Kabeljouw filets met vel van 150 gr. 3 dl kippenbouillon 3 teentjes knoflookgeperst stukje citroenschil 12 vastkokende aardappels zout en peper. 1 el fijngesneden sjalot 4 el fijngesneden dragon 125 gr boter 500 gr spinazie 4 tomaten. ontveldzaadje... bekijk recept »
750 gram kabeljauwfilet 4 dl visbouillon 750 gram spinazie peper uit de molen zout vers geraspte nootmuskaat 40 gram boter 30 gram bloem 3 dl melk 1 dl roomculinair 75 gram geraspte Parmezaanse kaas Pocheer de kabeljauw 10 minuten in de visbouillon. ... bekijk recept »
750 gram kabeljauwfilet 4 dl visbouillon 750 gram spinazie peper uit de molen zout nootmuskaat 40 gram boter 30 gram bloem 3 dl melk 1 dl room 75 gram geraspte parmezaanse kaas Smelt de boter in een pan en roer er de bloem door. Voeg onder voortdure... bekijk recept »
4 moten kabeljauw - 100 gram boter - 50 gram zwarte olijven - tomatenpuree - 250 gram schelpjes macaroni - 1 takje basilicum - 1 teentje knoflook - 1 ui - zoutpeper - 1 blikje ansjovis in olie. Vul een pan, die groot genoeg is om de kabeljauw te beva... bekijk recept »