1000 recepten met kabeljauw
1 citroen 3 teentjes knoflook 1 zakje verse korriander 2 theelepels paprika poeder mespunt cayennepeper 2 theelepels djintan (gemalen komijn) 4 eetlepels (olijf)olie 2 schaaltjes kabeljauw of koolvis filet (a 200 gr) 0,5 zakje verse peterseli... bekijk recept »
1 citroen 3 teentjes knoflook 1 zakje verse koriander 2 theelepels paprikapoeder mespunt cayennepeper 2 theelepels djintan (gemalen komijn) 4 eetlepels (olijf)olie 2 schaaltjes kabeljauw of koolvis filet (a 200 gr) 0,5 zakje verse peterselie ... bekijk recept »
4 stukken kabeljauw van elk 200 gramsap van 1/2 citroen4 rode pepers1 rode uiin ringen3 woprteltjesin dunne plakjes6 stengels bleekselderijin kleine stukjes4 kleine laurierblaadjespeperzout2 eetlepels olijfolie traditioneel1 1/2 dl visbouillon(van ee... bekijk recept »
12 dikke asperges 500 gram verse kabeljauwfilet 250 gram tagliatelle olijfolie handje bloem peper en zout pietsie suiker Maak eerst de asperges schoon, snij ze in mooie dunne lange schuine plakken, ca een halve tot een centimeter dik. Snij de kabelja... bekijk recept »
300 g verse kabeljauwfilet 1 el citroensap 1 preiin reepjes of ringetjes 1 rode paprika in smalle reepjes 50 g spekblokjes 3 el geknipte peterselie ? blik kreeftsoep 1 dl room Verwarm de oven voor op 225?C. Bestrooi de visfilets aan beide kanten met... bekijk recept »
4 stukken kabeljauwfilet5 tomaten2 rode paprika's2 uienbasilicumtomatenpuree of tomatenketchup Leg de naar eigen smaak gekruide kabeljauwfilets (per stuk verpakt) op stuk aluminiumfolie en doe er de in stukjes gesneden groenten bij. Voeg nog een koff... bekijk recept »
4 kabeljauwfiletscitroensap240 g wortels250 g selderij100 g boterzout1 snufje suiker5 el witte wijn125 ml slagroom1 eigeel30 g geraspte Parmezaanse Kaas Vis met citroensap bedruppelen. 30 min laten staan. Wortels en selderij in dunne reepjes snijden ... bekijk recept »
4 kabeljauwfiletscitroensap240 g wortels250 g selderij100 g boterzout1 snufje suiker5 el witte wijn125 ml slagroom1 eigeel30 g geraspte Parmezaanse Kaas Vis met citroensap bedruppelen. 30 min laten staan. Wortels en selderij in dunne reepjes snijden ... bekijk recept »
700 gr sperziebonenafgehaald en in dunne schuine stukken gesneden. 1 teen knoflookin dunne plakjes zout en zwarte peper uit de molen olijfolie 4 kabeljauwmoten van 225 gr. Of 4 stuks kabeljauwfilet. 12 plakken gerookte mager ontbijtspek of bacon 1 fl... bekijk recept »
400 gr kabeljauwfilet olie om schaal mee in te vetten 2 preien peterselie (handje) 2 eetl. olijfolie 2 uien 1 eetl kerriepoeder 1 bekertje creme fraiche 100 gr. belegen geraspte kaas peper en zout naar smaak Smeer de schaal in met olie. Snij de prei ... bekijk recept »