1000 recepten met kabeljauw
4 Kabeljauwfilets van 150 gram bestrooid met Peper en zout olie om schaal in te vetten 2 preien in ringen 2 el olijfolie 2 uien in ringen 1 el kerriepoeder 1 bekertje creme fraiche 100 gram belegen geraspte kaas Verhit de olijfolie in de braadpan en ... bekijk recept »
4 kabeljauwfilets (150 gr. elk), 2 el tacokruiden, 1 blikje kidneybonen (400 gr. naturel), 1 blikje maiskorrels (175 gr.), 50 gr. boter, 4 lente-uitjes, 1 pot tacosaus (mild) Spoel de kabeljauwfilets af onder de koude kraan en dep ze droog met keuken... bekijk recept »
450 gr kabeljauwfilet 225 gr gerookte (kabeljauw)filet 3 dl visbouillon 50 gr boter 1 uiin ringen 2 tenen knoflookuitgeperst 1 groene en 1 rode paprikain blokjes 2 courgettesin blokjes 115 gr maisuitgelekt uit een blikje 2 tomatenontveld en gehakt sa... bekijk recept »
4 kabeljauwfilets (150 gr. elk) 2 eetlepels tacokruiden 1 blikje kidneybonen 1 blikje maiskorrels 50 gr. boter 4 lente-uitjes 1 pot milde tacosaus. Verhit de boter in een pan en bak de filets in ca. 3 minuten op een matig vuur. Voeg het bonen-maismen... bekijk recept »
400g kabeljauwfilet zoutcitroen- of limoensap 1 grote ui 3 el olie 1 a 1,5 el kerrie 300 g surinaamse rijst 300 g doperwten (diepvriesblik of vers gekookt) 2 dl droge witte wijn 1,5 groentebouillontablet 0,4 l koud water 45 g blanke amandelen 2 tl di... bekijk recept »
4 moten kabeljauw a 750 gr1 citroen2 enhalf liter visbouillon1 pakje witte saushalf dl magere melk5 bieslooksprietjes3 takjes peterselie1 el diepvries dille1 hardgekookt ei. Pers de helft ven de citroen uit en snijd de andere helft in dunne plakjes. ... bekijk recept »
- 750 gr kabeljauw - 4 dl visbouillon - 750 gr spinazie - peperzout en nootmuskaat. - 40 gr boter - 30 gr bloem - 3 dl melk - 75 gr parmezaanse kaas - 1 dl room - 1 el franse mosterd De ovenschaal beboteren (zoek een schaal uit met een diameter gelij... bekijk recept »
Ingredienten 4 tomaten 4 moten kabeljauw (of zalm) van elk 200 gram zout versgemalen peper 20 gram boter voor het invetten 1 theelepel tijm 50 gram kruidenboter Bereiding: Ontvel de tomaten: kruis de velletjes in, dompel ze ca. 30 seconden in kokend ... bekijk recept »
Moten kabeljauwfilet (of andere witte vis) voor vier personenboterlaurierblaadjes(citroen)tijm1 a 2 citroenendroge witte wijnpeperzeezout Boter de schaal in. Bedek de schaal metblaadjes laurier en takjes citroentijm. Leg daarop de vis. Doe de schil v... bekijk recept »
30 gr. boter 60 gr. prei 60 gr. wortel 600 gr. kabeljauwfilets peper/zout 100 gr. kreeftgarnalen 2-3 middelgrote tomaten 4 dl. bechamelsaus 1 klein bekertje creme fraiche 150 gr. gemalen kaas paprikapoeder Schrap de wortel schoon, schaaf er een aant... bekijk recept »