1000 recepten met mosselen
1 ui 1 eetlepel slaolie 200 gr gekookte mosselen 75 gr kruidenboter Pel en snipper de ui. Verhit de slaolie en bak hierin de ui 3 minuten op een hoog vuur. Voeg de mosselen en de kruidenboter toe en laat de kruiden boter smelten. bekijk recept »
2 kilo mosselen 1 el olijfolie 400 gr tomaten 1 laurierblad 1 el balsamico-azijn 30 gr provencaalse kruidenmix zwarte peper 1 teentje knoflook 1 ui Verhit 1 eetlepel olijfolie in een grote pan en bak hierin 1 gesnipperde ui ongeveer 3 minuten... bekijk recept »
-500 g panklare mosselen in de schelp -7,5 dl kip of visbouillon -4 el (Zeeuwse) mosterd -125 ml slagroom -1 eierdooier -zout en zwarte peper uit de molen -1 el verse dille (fijngehakt) -2 bosuitjes (in dunne ringetjes) -in een andere pan de bouillon... bekijk recept »
2 kg mosselen 150 gr roze gepelde garnalen 1 ui 1 teentje look 2 dl tomatencoulis 1 grote rode paprika 1 dl witte wijn 1 blokje visbouillon 2 bosjes peterselie 2 kop arboriorijst 1 laurierblad 1/2 dl olijfolie saffraan peper en zout Stoo... bekijk recept »
2 grote uien 2 teentjes knoflook 6 el olie 250 gram gekookte mosselen 1 blikje tomatenpuree 400 gram "gare" droog gekookte rijst 1 dl bouillon 100 gram gekookte ham in plakjes 50 gram geraspte kaas peterselie (bieslook) bloem Snipper de uie... bekijk recept »
600 g Magere runderlappen 2 uien 250 g champignons 3 tomaten 2 eetlepels bloem 4 eetlepels margarine (vloeibare) 2 theelepels Provençaalse kruiden 3 eetlepels tomatenpuree 1 laurierblaadje 2 kruidnagels 2½ dl runderbouillon snufje zout sn... bekijk recept »
1 el olijfolie> 125 gr rundgehakt> 1/4 ko fijngesneden champignons> 1 tomaatontveldzonder zaadlijsten en in stukjes> 1/4 kop doperwten> 1/4 kop rijst> 2,5 dl kippenbouillon. Verhit de olie in een pan, voeg het gehakt toe en bak het goed bruin.> Doe d... bekijk recept »
75 g Parmezaanse kaas 750 kipfilet 400 g risotto Arborio 300 g pompoen 350 g dikke wortels 2 eidooiers 125 g creme fraiche 1 L groentebouillon 100 ml droge witte wijn 12 blaadjes salie 8 blaadjes dragon 50 g gember 10 takjes bladpeterselie 400 g cath... bekijk recept »
300 gram AH Penne Rigata 2 aubergines 2 teentjes knoflook 1 zakje verse provencaalse kruidenmix 5 eetlepels olijfloie 1 pot sugo piccante 400 gram kabeljauwfilet 75 gram zwarte olijven zonder pit Penne bereiden volgens gebruiksaanwijzing. aubergines ... bekijk recept »
3 venkelknollen1 ui60 gram boter300 gram risottorijstzout en peper1/8 dl droge witte wijn9 dl kippenbouillon van tabletten125 gram geraspte Parmenzaanse kaas Maak de venkelknollen schoon, snijd het groen eraf bewaar het voor garnering. Snijd de knoll... bekijk recept »