172 recepten met schol
300 gram scholfilets 2 theelepels chilipoeder 1 kleine venkel 1 rode ui 1 eetlepel geraspte sinaasappel of citroenschil 2 eetlepels gehakte peterselie (vers of diepvries van Darégal) 3 eetlepels vermout of pastis zout en peperVerwarm de oven voor op ... bekijk recept »
4 ontvelde schollen (à 250 gram) 8 eetlepels olijfolie 1 ui 2 teentjes knoflook tomatenblokjes op sap (blik 400 gram) 2 eetlepels rode wijnazijn 2 eetlepels tomatenpuree 1 dl witte wijn 1½ dl visbouillon (van tablet) 100 gram zwarte olijven zonder pi... bekijk recept »
2 handsinaasappels 2 voorgekookte bietjes (pak à 4 stuks 1 rode ui 1 rode peper 1 zakje verse koriander (15 g) 2 limoenen 4 scholfilets 3 eetlepels zonnebloemolie zout peper 250 g notenrijst (lassie) 1 eetlepel bouillonpoeder Sinaasappel goed schoo... bekijk recept »
2 handsinaasappels 2 voorgekookte bietjes (pak à 4 stuks 1 rode ui 1 rode peper 1 zakje verse koriander (15 g) 2 limoenen 4 scholfilets 3 eetlepels zonnebloemolie zout peper 250 g notenrijst (lassie) 1 eetlepel bouillonpoeder Sinaasappel goed schoo... bekijk recept »
4 eetlepel(s) bloem 600 gm scholfilet 1 zout 1 peper 100 ml olie 1 portie druivendressing (zie recept; , onder sauzen) 1 keukenpapier Bereiden: Bloem op bord strooien. Scholfilets in lengte halveren, droogdeppen met keukenpapier en bestrooien met zou... bekijk recept »
4 kant-en-klaar gebakken schollen (v; ers of diepvries) 100 gm rozijnen 150 ml sinaasappelsap 1 theelepel(s) tijm 1 theelepel(s) sambal oelek 2 eetlepel(s) fijngeknipte bieslook (of uit de d; iepvries van darégal) 1 zout 1 peper Verwarm de oven voor ... bekijk recept »
4 panklare schollen 1 zout 4 eetlepel(s) bloem 2 eetlepel(s) slaolie 25 gm boter 1 eetlepel(s) citroensap + 4 partjes voor de gar; nering 1 eetlepel(s) fijngeknipte bieslook (of uit de d; iepvries van darégal) Spoel de schollen af onder de koude kraa... bekijk recept »
4 scholfilets peper en zout 1/2 jonge prei in reepjes gesneden 1 dl visfond of bouillon 100 gram brie, zonder korst en in stukjes gesneden 100 gram geraspte jonge kaas 50 gram geraspte parmezaanse kaas 2 eetlepels fijngehakte kervel Verhit in een st... bekijk recept »
1 mooie schol p.p. schoongemaakt ( vel laten zitten! ) mengsel van peper, zout en bloem om te bestuiven 60 gram boter 1 dessertlepel kappertjes per vis het sap van een 1/2 citroen fijngeknipte peterselie , voor jus en extra voor garnering citroen... bekijk recept »
Garnalen Schol Kabeljauwfilet Ansjovisfilets Zalm Tong Mosselen vissaus suiker of honing fijngehakte bieslook 1 Spaanse peper (zonder zaadjes) geraspte ui gembersiroop kerriepoeder sambal oelek citroensap blokjes tomaat gehakte olijven kappertjes caj... bekijk recept »