1000 recepten met zalm
800 g. Zalmfiletsmet vel 1 Citroen Tamari Olijfolie Zeezout Peper Provencaalse Kruiden Verwarm de grill voor. Snijd de filet in 4 gelijke stukken. Bestrijk ze met olijfolie en bestrooi ze met zout en peper. Bestrooi de filets met Provencaalse ... bekijk recept »
1 pak Honig Koninginnesoep3 bosuitjes1 dl. witte wijn100 gram gerookte zalm1/8 l. slagroom3 el. Dijonmosterd2 el. verse dille Snijd de bosuitjes in ringetjes. Doe de inhoud van het zakje soep in een pan en voeg, al roerende met een garde, 1,25 l. wat... bekijk recept »
100 gram zeekraal25 gram boter of margarine2 sjalotten1 eetlepel fijngehahte verse dragon4 eetlepels grove mosterd1 pot visfond (380 mlAH) 1 dl slankroom2 moten warmgerooktezalm (ongeveer 75 gramAH)zoutpeper Was de zeekraal en verwijder de harde stuk... bekijk recept »
2 blokjes tuinkruidenbouillon 2 sjalotjes 2 eetlepels boter 2 eetlepels bloem 3 eetlepels grove mosterd 1 eetlepels franse 150 gram verse of diepvries zalmfilet zout peper 125 ml creme fraiche (of koffiemelk) 3 bosuitjes Los 2 blokjes tuinkruidenboui... bekijk recept »
2 el mosterd (welke je maar lekker vind)beetje boterscheutje witte wijnhalve liter kruidenbouillonpeper en zouteen pakje room150 gr gerookte zalmfilet Verhit wat boter in een pan en voeg de mosterd toe. Roer dit enkele minuutjes. Blus af met de wijn.... bekijk recept »
25 gram boter 6 sjalotten 4 teentjes knoflook 2 el fijngehakte (verse) dragon 2 visbouillontabletten 4 el Zaanse mosterd (naar smaakmeer) 2 potten visfond 2 dl slankroom 200 gram gerookte zalm 1 blikje tomatenpuree (voor de kleur) Breng de soep aan d... bekijk recept »
1 eetlepel boter - 250 gram champignonsin plakjes - 1 fles Maggi basis voor soepchampignon creme a 255 ml - 1 doosje Maggi soepbinder - 1/8 l slagroom - 100 gram gerookte zalmin reepjes - paprikapoeder Smelt de boter in een soeppan en bak de champign... bekijk recept »
1 pompoen1 knolselder3 uieneen beetje olijfolie1,5 liter visfumet25 cl room150 g gerookte zalm2 takjes dille4 afgestreken tl kurkumapoederpeperzout. Schil de pompoen, verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees in kleine stukken. snijd ook de knolse... bekijk recept »
400 gr zalmfilet 200 gr. risotto rijst courgette een handje champignons teentje knoflook glas witte wijn olijfolie 25 gr. roomboter peper/zout citroen 1 liter gekookt water tuinkruiden bouillonblokje Courgette en champignons in kleine stukken snijde... bekijk recept »
Zalmsnippers (350 gr.) 1 courgette 1 ui 1 knoflookteentje kippenboullion 1 glas droge witte wijn 400 gr. risotto zout peper Fruit eerst de ui en doe er de knoflook bij. (in olijfolie!) Doe er de risotto bij en roer tot dat er een laagje olie op de ri... bekijk recept »