1000 recepten met zalm
3 venkelknollen1 ui60 gram boter300 gram risottorijstzout en peper1/8 dl droge witte wijn9 dl kippenbouillon van tabletten125 gram geraspte Parmenzaanse kaas Maak de venkelknollen schoon, snijd het groen eraf bewaar het voor garnering. Snijd de knoll... bekijk recept »
Auberginecourgettetomaatolijfoliezout en peperpaprikawat provencaalse kruidenui en iets zoet zure Thaise saus. Eventueel nog wat tomatenpuree voor de kleur. Dat wijst verder vanzelf. Ik kreeg het in de Languedoc in restaurant Fuster te Pepieux. Zelf ... bekijk recept »
2 uien1 eetl. roomboter9 dl. vleesbouillon van blokjes1 dl.droge witte wijn1 blik asperges (nettogewicht 430g)75 gerookte zalm8 sprietjes bieslook1/8 ltr. slagroom. Soep weer verwarmen. Aspergekopjes aan uiensoep toevoegen en in ca 5 min. gaar koken.... bekijk recept »
750 ml groentebouillon 3 el olijfolie 2 grote sjalottenfijngesnipperd 2 plakjes gerookt zalm ½ stronk broccoli (in kleine roosjes) 12 cherrytomaatje 200 g risottorijst 1 klein glas droge witte wijn 100 gr in plakjes gesneden champignons 2 eetle... bekijk recept »
1 citroen 25 g boter 1 uigesnipperd 300 g Lassie risottorijst 5 dl tuinkruidenbouillon (van tabletten) 1 el C1000 olijfolie traditioneel (vergemalen) peperzout 4 stukken zalmfilet à 100 g 150 g gepelde roze garnalen Boen de citroen scho... bekijk recept »
0,5 l groentenbouillon 200 g rondkorrelige rijst (bijv.arboriorijst) 1 ui 100 g kastanjechampignons 1 takjes verse tijm 1 bakje rucola 1 pak Italiaanse Zalmfilet stukje oude kaas Verwarm de oven voor op 180 ?C. Snijd de ui en de champignons fij... bekijk recept »
400 gr arborio (risotto) rijst 1 liter water 2 visbouillonblokjes 600 gr verse spinazie 200 gram zachte geitenkaas (in stukjes) 200 gram gerookte zalm (in reepjes) 1 uitje (gesnipperd) olijfolie Maak bouillon met het water en de blokjes. Fruit het ui... bekijk recept »
2 teentjes look fijn gesneden kwart ajuin fijn gesneden 2 koppen arboriorijst (risottorijsr) 1 groot glas witte wijn klont boter + olijfolie + volle room 2dl ongeveer twee liter hete kippenboullion 1 bundel groene asperges 1 mooi stuk zalm (3a400 gr)... bekijk recept »
40 g boter 2 uiengesnipperd 300 g risottorijst (Lassie) 1 dl Huiswijn wit droog vin de pays des Cotes de Gascogne 9 dl kippenbouillon (van tabletten) 150 g gerookte zalmin reepjes 4 bosuitjesin ringetjes 60 g geraspte Parmezaanse kaas versgemalen pe... bekijk recept »
1 sjalotje 3 lente-uitjes 1 teentje knoflook olijfolie 7 dl groentebouillon 300 gr risotto rijst 2 dl droge witte wijn 300 gr asperges 200 gr sugarsnaps 100 gr tuinbonen 300 gr gerookte zalm zout en peper geraspte Parrano kaas Bieslook Verwarm 3 el o... bekijk recept »