1000 recepten met zalm
Benodigdheden: - 1 kg zalmfilet - 1,5 dl room - 10 g mierikswortelpuree - roze peper - 3 tomaten - 1 dl witte wijn - 250 g sla mix (friseerode krulsla,?) - 4 sjalotjes - 1 teentje look - 1 dl water - 20 g bloem - Provencaalse kruiden - 1 bot bieslook... bekijk recept »
1 grote ui1 groot blik gepelde tomaten1 groot blik zalm (met nat)provencaalse kruidenboter Fruit 1 grote ui in ringen glazig in boter, voeg 1 grote blik gepelde tomaten bij en kruid met een mespunt provencaalse kruiden. Laat 5 minuten sudderen in een... bekijk recept »
4 stukjes zalmfilet (ca. 800 gram) 80 gr. meel 1 dl. olijfolie peper en zout 20 gr. peterselie 100 gr. paneermeel 500 gr. tomaten (4 grote vleestomaten) 1 teentje knoflook 2 uien 2 dl. witte wijn verse provencaalse kruiden klein scheutje vissaus Pel ... bekijk recept »
2 stuks venkel ?1/2 ui 1 eetl. (olijf)olie ?1/2 liter kruidenbouillon 2 theel. Provencaalse kruiden 1 tomaat 100 g gerookte zalm 2 eetl. Pernod 1 dl slagroom zout versgemalen peper Maak de venkel schoon en snijd elk in kleine blokjes. Bewaar het groe... bekijk recept »
4 stukjes zalmfilet (ca. 800 gram) 80 gr. meel 1 dl. olijfolie peper en zout 20 gr. peterselie 100 gr. paneermeel 500 gr. tomaten (4 grote vleestomaten) 1 teentje knoflook 2 uien 2 dl. witte wijn verse provencaalse kruiden klein scheutje vissaus 1. ... bekijk recept »
-4 stukjes zalmfilet (ca. 800 gram) -80 gr. meel -1 dl. olijfolie -peper en zout -20 gr. peterselie -100 gr. paneermeel -500 gr. tomaten (4 grote vleestomaten) -1 teentje knoflook -2 uien -2 dl.droge witte wijn -verse provencaalse kruiden ... bekijk recept »
-4 flinke plakken verse zalmfiletflinterdun gesneden -300 g eekhoorntjesbrood -5 cl olijfolie -3 takjes bladpeterselie -het sap van 1/2 citroenVoor de vinaigrette: -6 el olijfolie met knoflook -2 el balsamicoazijn -sap van 1 citroen -zeezout ... bekijk recept »
2 zalmmoten1 tl provencaalse kruiden (of italiaans)1 tl scherpe paprikapoeder1 el grof zeezoutpeper1 citroen4 laurierblaadjes2 el olijfolie Verwarm de oven voor. Meng de olijfolie met alle kruiden. Snijd in de zalm 2 inkepingen en steek daarin een la... bekijk recept »
4 stukjes zalmfilet (ca. 800 gram) 80 gr. meel 1 dl. olijfolie peper en zout 20 gr. peterselie 100 gr. paneermeel 500 gr. tomaten (4 grote vleestomaten) 1 teentje knoflook 2 uien 2 dl. witte wijn verse provencaalse kruiden klein scheutje v... bekijk recept »
800 gr zalmfilet sherry witte wijn 1 rode paprika 1 gele paprika 1 groene paprika 2 uien enkele blaadjes salie een paar takjes thijm provencaalse kruiden peper vetstof Ontdoe de paprika`s van zaden en lijsten, snij in kleine reepjes. Pel de uien en s... bekijk recept »