1000 recepten met zalm
6 plakken fillodeeg 80 gram gesmolten roomboter 600 gram gerookte zalm 1 in ringetjes gesneden prei 2 tl Provencaalse kruiden op oliebasis (Silvo) 4 dl koksroom 2 eieren versgemalen peper en zout Bestrijk een ronde quichevorm met roomboter en bedek... bekijk recept »
4 moten zalm. In kom 1 dl olijfolie2 flinke eetlepels provencaalse kruiden1 eetl. grof gemalen zwarte peperkorrelszout,1 citroen uitpersen3 eetl. verse peterselie,3 tenen knoflook fijngehakt Op de gril leggen aan ieder kant 5 min. grillen tijdens het... bekijk recept »
4 stukjes zalmfilet (ca. 800 gram) - 80 gram meel - 1 dl. olijfolie - peper - zout - 20 gram peterselie - 100 gram paneermeel - 500 gram tomaten (4 grote vleestomaten)- 1 teentje knoflook - 2 uien - 2 dl. witte wijn - verse provencaalse kruiden - ... bekijk recept »
4 stukjes zalmfilet (ca. 800 gram) 80 gr. bloem 1 dl. olijfolie peper en zout 20 gr. peterselie 100 gr. paneermeel 500 gr. tomaten (4 grote vleestomaten) 1 teentje knoflook 2 uien 2 dl. witte wijn verse provencaalse kruiden klein scheutje v... bekijk recept »
Voor het groentegarnituur: event. hoeveelheid aanpassen naar smaak (Kan op voorhand klaargemaakt worden) 1 rode paprika 1 oranje of groene paprika 1 kleine of ? courgette 1 ui 3 a 4 wortelen olijfolie 1 bouillonblokje Knorr met tuinkruiden of blokje ... bekijk recept »
2 kg verse mosselen 300 gr soepgroente 1 ui 20 gr roomboter 2 teentjes knoflook 500 gr tomaten 1/4 liter droge witte wijn 1 kopje gekruid tomatensap peper uit de molen suiker zout Kook de mosselen in licht gezouten water tot de schelpen open staan. S... bekijk recept »
750 gram soepasperges zout 150 gram gerookte zalmsnippers 6 krabfantasie sticks 2 bosuitjes 1 eetlepel chilisaus 2 eetlepels sojasaus 1 eetlepel citroensap 1 theelepel suiker olie of boter Maak de asperges schoon en snijd ze in stukken van zo′n... bekijk recept »
12 verse duimdikke asperges(AA 1 extra)zout300-350 gram gefileerde Noorse zalmin blokjes(ca. 3/4 cm.)gesnedeneventueel te vervangen door de z.g. zalmsnippers1 eetlepel limoen-of citroensapgezeefdwitte peper uit de molen150 gram Japanse noedelszolas s... bekijk recept »
- Pak diepgevroren bladspinazie voor 4 personen - 300 gram gerookte zalmfilet - Twee vleestomaten - Kuipje kruidenkaas (PaturainBressot) - Zakje geraspte jonge kaas - Lasagne bladen Verwarm de oven voor op ongeveer 180 graden. Ontdooi de spinazie en ... bekijk recept »
4-8 grote aardappelen,schoongeboend4 trostomaatjes,in dunne plakjes1 bolletje monzarella,in dunne gehalveerde plakjespeper,zout2 eetl olijfolie2 pakken oglo viscuisine visfilet italiano a 400 gr. Kook de aardappelen 17 min,met schil.Neem ze uit de pa... bekijk recept »