1000 recepten met zalm
40 g boter 2 uiengesnipperd 300 g risottorijst (Lassie) 1 dl Huiswijn wit droog vin de pays des Cotes de Gascogne 9 dl kippenbouillon (van tabletten) 150 g gerookte zalmin reepjes 4 bosuitjesin ringetjes 60 g geraspte Parmezaanse kaas versgemalen pe... bekijk recept »
1 kleine ui 3/4 courgette 150 gr gerookte zalm 2 takjes verse of 1/3 theelepel gedroogde dille 40 gr boter 300 gr risottorijst (Arborio) 1 dl witte wijn ? 1 liter visbouillon 2 eetlepels creme fraiche Smelt de boter en fruit de ui zacht en glazig (ni... bekijk recept »
1,5 l visbouillon 3 el olijfolie 550 g risotto rijst 1,8 dl droge witte wijn 300 g verse spinaziefijngesneden 200 g milde geitenkaasverkruimeld 45 g gesnipperde bieslook 125 g gerookte zalmgehakt Breng in een kleine steelpan de visbouillon op een hoo... bekijk recept »
- 250 g rijst voor risotto (MediterraneoBosto) - 500 g kleine scampi's (diepvries) - 15 witte asperges (diepvries) - 200 g paprikamix (diepvries) - 200 g gerookte zalm (blokje) - 3 tomaten - 1 ruime eetl. mascarpone - 3 dl visbouillon (1/2 blo... bekijk recept »
4 moten zalmfilet 125 gr gehakte cashewnoten 1 ananasniet te groot 1 rode peper 1 pakje gele rijst 100 ml kokosmelk 1 uitgeperste limoen 1,5 el thaise vissaus 1 zakje stoneleekesin ringetjes Kook de rijst gaar. Meng in een kom de vissaus,limoensap, e... bekijk recept »
6 pijlinktvissen (150 gram elk) 400 gram orzo of puntaletti (rijstvormige pastate koop in speciaalzaken) 50 gram boter 3 tenen knoflook (geperst) 1 dl olijfolie 2 rode paprika's 2 gele paprika's 1 courgette 4 uien (gesnipperd) 1 afgestreken koffielep... bekijk recept »
500 gr tagliatelle, ui, teentje knoflook, 4 rijpe tomaten, blikjes zalm of stuk verse zalm (+/- 400 gr), scheutje witte wijn, 4 lepels slagroom, zout, snufje rode peper, scheutje olijfolie, peterselie- Indien men verse zalm gebruikt, heel even de zal... bekijk recept »
500 gr Tagliatelle, kleine ui, teentje knoflook, 4 rijpe tomaten, blikje zalm of stuk verse zalm, scheutje witte wijn, 4 lepels slagroom, zout, snufje rode peper, scheutje olijfolie, peterselie.- Indien men verse zalm gebruikt, heel even de zalm late... bekijk recept »
4 moten zalm a 150 gr - zout - peper - Gemengde Griekse of Provencaalse kruiden - olijfolie Wrijf de zalmmoten in met zout en peper, bestrijk een kant met olie, bestrooi die dik met kruiden en grilleer deze kanten 3 minuten. Vet dan de tweede kant i... bekijk recept »
200 gr pasta- een blikje zalm- boursin- 3 eetlepels melk- 1 theelepel Provencaalse kruiden- bouillonpoeder- zwarte olijven- verse basilium. Doe de zalm, boursin, melk en kruiden bij elkaar in een pannetje en verwarm dit, en maak er een smeuige massa ... bekijk recept »