1000 recepten met zalm
1 moot verse zalm per persoon (150 gr) 1 sjalotje en 2 sprieten bieslook klontje roomboter snuifje zout en peper 7 cc witte droge wijn - leg de moot zalm op het ingevet vel folie, en leg hierop de gehakte bieslook en gehakte sjalot - snuifje zout en ... bekijk recept »
2 plakken casinobrood in de lengte gesneden. Bona halfvol 200 g gerooktezalm in plakken 100 g mascarpone 3 el fijngesneden dille (diepvries) Plakken brood ontkorsten en met deegroller nog iets uitrollen. Plakken brood besmeren met bona halfvol. Plakk... bekijk recept »
1 pakje gerookte zalm 1 pakje wraps 1 bekertje sour cream vers gemalen zout en peper met de kaasschaaf geschaafde plakjes komkommer verse dille Smeer de warps in met sour cream. Leg hierop plakjes grookte zalm en plakjes komkommer. Stooi hiet over de... bekijk recept »
Tagliatelle 1 grote beker creme fraiche 1 potje Boursin 1 blikje zalm diepvries spinazie lente uitjes paprika bieslook 1 stukje diepvries zalm Kook de tagliatelle in 6 min. gaar. Ondertussen creme fraiche in de pan, met de kruidenkaas mengen. De diep... bekijk recept »
8 plakjes gerookte zalm250 g kruidenkaas8 sneden wit brood.Voor de versiering bieslook en kerstomaatjes. Beleg het plakje brood met goed wat kruidenkaas en leg er een plakje zalm op. Rol het plakje brood op en laat alles 24h in de koelkast staan op h... bekijk recept »
2 zalmfilets 4 el broodkruim 2 el gebakken sesamzaadjes 1 el grove zoutkorrels 5 dl zonnebloemolie De zonnebloemolie in de wok doen en heet laten worden Het broodkruim op het diepe bord en en de sesamzaadjes en de zoutkorrels er doorheen mengen Haa... bekijk recept »
400 gr zeewolffilet-2 mooie sneden gerookte zalm-200 gr diepvries bladspinazie-een flinke scheut witte wijn,peper en zout en een klontje goei boter Voor de saus:3 dl visfumet-1dl room-mosterd en dille naar smaak-een half blokje kippen bouillon zonder... bekijk recept »
2 zalmfilets(200 g p.p.) 120 g garnalen 2 bananen1 citroen 3 elp creme fraiche 4 elp room 4 elp droge witte wijn 2 elp gebakken amandelschilfers boterpeper en zout Verhit de boter(goed bruin) en bak de zalm aan beide kanten goed aan. Zet het vuur lag... bekijk recept »
Voor de flensjes (18 stuks): 3 eierensnuf zout125 g bloem en 21/2 dl melkmeng dit en laat het 30 min. rusten. 35 g boter30 g bloem4 dl volle melk11/2 dl slagroom175 g versgeraspte parmezaanse kaaszoutpeper1/2 tl gemalen koriander2 el olijfolie600 g v... bekijk recept »
1 sjalotje, 1 teentje knoflok, 25 gr boter, ? dl droge witte wijn, 200 gr gerookte zalm, 125 gr creme fraiche, 2-3 volle takjes dille of 2 el. diepvriesdille, 4 nestjes groene lintmacaroni, ? el. olie Pel de sjalot en hak deze klein. Pel het teentje... bekijk recept »