1000 recepten met zalm
Middenstuk van verse zalm1 kilo bosje verse dille 12 dl grof zeezout 3 tl peperkorrels 12 dl suiker Maak de peperkorrels grof fijn in de mortel, meng het met het zout en de suiker, strooi een klein gedeelte op de bodem van een schaal,met iets opasta... bekijk recept »
2 el. wijnazijn 5 el. notenolie Peper 25 gr. pijnboompit 100 gr. slagemengde 150 gr. zalmgerookte Zout Klop de olie, azijn, peper en zout tot een sausje en schep de dressing door de in stukjes verdeelde sla. Verdeel de salade over de bordjes en... bekijk recept »
1 courgette 3 el olijfolie 1 bakje rode mini-tomaatjes 1 bakje gele mini-tomaatjes 2 tl verse oregano 2 tl balsamico-azijn zeezout zwarte peper 1 tl suiker 400 g gerookte zalm Snij de courgette in dunne plakjes. Verhit 3 el olie in een koekenpan en b... bekijk recept »
2 el. wijnazijn 5 el. notenolie Peper 25 gr. pijnboompit 100 gr. slagemengde 150 gr. zalmgerookte Zout Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin en laat ze afkoelen. Verdeel de zalm in reepjes. Klop de olie, azijn, peper en z... bekijk recept »
200 gr gemarineerde zalm 400 gr gemengde slasoorten 10 takjes bieslook 50 gr radijs Yofesh Sladressing Spicy Lemon Was de slasoorten,maak ze goed droog en verwijder de buitenste bladeren en de nerven. Verdeel de slasoorten over een schaal,rangschik d... bekijk recept »
2 middelgrote rode paprika's1 middelgrote rode ui3 tomatenvoor de dressing:125 ml olijfolie2 eetlepels rode wijnazijn1 geperste teen knoflook1 eetlepel gehakte verse basilicum1 eetlepel gehakte verse bieslook1/2 theelepel suiker 1. meng de ingredient... bekijk recept »
1 Blikje Zalm 1 Blikje groene asperges 1 Uitje 2 Eetlepels dille 1 Kopje droge witte wijn 1 Bakje zure room Zout en Peper Olijfolie Uitje fruiten in wat goede olijfolie, zalm toevoegen, doorroeren en tegelijkertijd de zalm fijnmaken. Dille, zout, pe... bekijk recept »
150 gr. broccoli 4 dl. groentebouillonvan tablet 1 dl. slagroom 100 gr. zalmfilet Peper Zout Snijd de broccoli in roosjes en de stronk in kleine stukjes. Kook de broccoli in de kokende bouillon gaar in circa 12 minuten. Pureer de soep met de staafm... bekijk recept »
-1 krop veldsla -360 g gerookte zalm -2 eierdooiers -1 tl mosterd -1 scheutje witte wijn -olijfolie (of arachide olie) -tomatenketchup -1 scheutje whisky -Noorse garnalen -komkommer -2 dl kreeftensoep -citroensap -1 bosje koriander Voor de whisky-sau... bekijk recept »
50 g boter 3 e olijfolie 1,5 kg rundvlees in blokjes gesneden van 4 cm 400 ml rode wijn 1 blik van 450 g tomaten in stukjes geknipt 40 g tomatenpuree 250 ml water 4 uiengesnipperd 4 teentjes knoflook fijn 1 pijpkaneeltje van 10 cm. in twee gedeeld 2 ... bekijk recept »