1000 recepten met zalm
1 pot kersen zonder pit3/4liter vanille ijs 1 1 1/2eetlaardappelmeel1eetl citroensap1 1/2 borrelglaasje crème de cassis1 borrelglaasje kirsch. Hulpmiddelen Pan soeplepel lucifers Hulpmiddelen - Pan soeplepel lucifers Bereidingswijze In pan ker... bekijk recept »
150 gr katenspek,300 gr zalmfilet,300 gr kabeljauwfilet,naar smaak peper en zout,naar smaak boter en zalmeitjes 2 1/2 dl Visfumet,1 dl cr?me fraiche,2 scheuten champagne Spreid op een werkblad plasticfolie (15 x 15 cm) uit en leg het katenspek hier d... bekijk recept »
Wilde-zalmin moten bloem peper zout boter of olie 1 el Zalm aan velzijde in bloem deppen, dan licht zouten omdraaien en en die alleen licht zouten en gemalen peper er over. Ondertussen boter of olie verhitten en zalm met velkant in de pan doen gas ie... bekijk recept »
Voor de bouillon:30 g boter2 sjalotjesgrofgesneden1 preiin ringen1 stengel bleekselderijin stukken1 winterwortelin plakjes2 witte koolbladerengrofgesneden2 tomatenin stukken5 takjes peterselie3 takjes selderij1 takje tijmlaurierblad8 zwarte peperkorr... bekijk recept »
200 gram zalm ppwitte wijnolijfoliecitroenextra zoute kappertjes (uit delicatessenwinkel) In ovenschaal: flinke scheut olijfolie, flinke scheut witte wijn, daar de zalm inleggen. Afdekken met plakjes citroen. Handje kappertjes erover. 20 - 25 min in ... bekijk recept »
500 g. zalmfilet 1/2 liter extra vi?rge olijfolie 6 teentjes knoflook 2 takjes verse rozemarijn 2 theelepel grof zeezout Voor de groenten: 2 rode uien in parten gesneden 1/2 rode-1/2 groene- en 1/2 gele paprika 1/2 courgette 1/2 aubergine 5 vastkoke... bekijk recept »
1 bundel groene asperges,wat gerookte zalm plakjes Voor de vismousse:150 g gerookte forelfilets,1 dl. witte saus met als vocht visfumet,10 g gelatine,1 dl visbouillon,1 dl room Voor de vinaigrette:2 eetlepels olijfolie,1 eetlepel citroensap,gehakte b... bekijk recept »
150 g tagliatellezout0,5 el olie4 (warm)gerookte zalmsteaks (a 70 g)1 limoen1 dunne prei30 g koude roomboter1,5 dl droge witte wijn1 bekertje creme fraiche (125 ml)peper1 eetlepel kappertjes (potje)bieslook In steelpan 1 eetlepel boter smelten. Prei ... bekijk recept »
200gr.gerookte zalm,100gr Huttenkase,2el verse bieslook,fijngesneden 1 el. dille(vers od diepvries)fijngesneden 75gr.waterkers,4 eieren(klein) versgemalen peper. Verwijder de grove steeltjes uit de waterkers en verdeel de blaadjes over de 4 bordjes.K... bekijk recept »
250 gram spaghetti100 gram gerookte zlamboter4 eetlepels room1 pakje geraspte Parmezaanse kaas1 eetlepel oliepeper en zout. In de pan water aan de kook brengen. De olie en wat zout toevoegen. De plakken zalm uitpakken en op de plank leggen. Ze in rep... bekijk recept »